Mellan himmel och hav (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (349.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
pensionat pomona (del 1)
Inläsare
Marie Richardson
Utgivningsdatum
2018-04-12
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176517659

Mellan himmel och hav Ljudbok

(60 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-04-12

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Mellan himmel och hav är en familjeskildring som utspelar sig på Österlen i Skåne, där landskapet är vidsträckt och ljuset skimrande.

En familj rymmer så många hemligheter. Sally har aldrig fått svar på varför hennes mamma övergav henne när hon bara var tre år, och smärtan över sveket lever kvar över fyrtio år senare. Kanske blir den ännu större eftersom hon själv bara har sporadisk kontakt med sin vuxna dotter Josefin.

En dag får hon ärva ett stort släkthus i barndomens sommarparadis Kivik. Det är där dottern Josefin bor, mitt ute på landsbygden, och Sally bestämmer sig för att lämna allt och flytta till Österlen för att försöka försonas med dottern.

Allt ställs på ända när det visar sig att Sallys mamma också bor i trakten och står sitt barnbarn nära. Något Josefin valt att inte berätta. Djupt skakad möter Sally sin mor, konstnärinnan Vanja - ett excentriskt original som varken vill vidröra sitt förflutna eller ha kontakt med sin dotter.

Sally bestämmer sig för att bli den mamma hon själv aldrig fick. Dessutom tänker hon öppna ett pensionat i sitt ärvda hus: Pensionat Pomona.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mellan himmel och hav. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Härlig läsning
    -, 11 november 2019

    Hur olika vägskäl och val vi möter och väljer, påverkar livet och skeenden. Hoppfullt och vemodigt på samma gång.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Fredriksson