Vit krypta (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (412.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Pilgrimsfalkens väktare (del 1)
Inläsare
Julia Dufvenius
Utgivningsdatum
2018-03-28
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176517666

Vit krypta Ljudbok

(16 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-03-28

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Alex och Dani är enäggstvillingar och oskiljaktiga sedan deras föräldrar övergivit dem. En midsommarnatt när de är 22 år försvinner Dani spårlöst. Man letar efter henne i flera månader utan att finna minsta ledtråd.

Omgivningen försöker få Alex att glömma det hemska som har inträffat, men hon får ett nervöst sammanbrott och ligger katatonisk på psyket i en hel månad. När hon skrivs ut har hon bara en enda tanke i huvudet: Att hitta Dani.

För att försörja sig medan hon letar efter systern tar Alex anställning på den mytomspunna dejtingfirman Ash & Coal. Det är där hon träffar den framgångsrika och attraktiva psykologen Carl Asher. Snart börjar märkliga saker att hända. Varför känner hon Danis närvaro i ett speciellt rum på firman? Vem är det som lämnar mystiska meddelanden i hennes lägenhet?

Alex misstänker att en ockult sekt har kidnappat Dani, men kan det verkligen stämma? Människor i hennes omgivning börjar ifrågasätta hennes mentala hälsa: inbillar hon sig allt? Plötsligt befinner Alex sig i ett farligt limbo där mycket tyder på att hon står näst på tur.

Vit krypta är en thriller om sekter med osynliga nätverk, frihetsberövande, maktlöshet och manipulation - och om en syskonkärlek som är starkare än allt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vit krypta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Väl värd sina timmars lyssning!
    -, 16 maj 2019

    Började med den första serien av författaren men greps inte tag i den i början så jag avslutade aldrig boken.
    Däremot denna fastnade jag i och ska nu lyssna på del 2.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mariette Lindstein