Ragga som du shoppar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (234.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Clara Henry
Utgivningsdatum
2018-02-14
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176517864
Ragga som du shoppar (ljudbok)

Ragga som du shoppar Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2018-02-14

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Du måste byta raggningsmetod! Börja ragga som ... typ som ... som du shoppar! Du går fram till de sexigaste, snyggaste skorna i butiken och säger: Er vill jag ha! Kom! Precis så ska du göra med killar"

Det är vännernas råd till Lovisa när hon ännu en gång beklagar sig över att hon inte kommer någon vart med Adrian. Adrian, som är den enda anledningen till att hon överhuvudtaget går till jobbet. Utöver honom finns där bara en sur personalchef, en ännu surare butikschef och ett aldrig sinande lager av myggmedel att sortera. Lovisa har fastnat i en tillvaro hon helst hade dumpat, men när man närmar sig trettio och är lika talanglös som Kim Kardashian så är det lättare sagt än gjort. Och så är det ju det här med Olivia, systern som Lovisa alltid stått så nära men som nu tycks försvinna mer och mer. Det kan hända så mycket med en familj, när en av dem råkar riktigt illa ut. I flera år har Lovisas liv stått så still att hon börjat tro att det krälat in under en sten och dött, men under det närmaste halvåret ska så många saker hända att ingenting snart är sig likt längre.

Ragga som du shoppar är en skratta-tills-man-kissar-på-sig-framkallande roman som blandar drastisk humor med allvar och spot on beskrivningar av Sverige 2017.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »