Dubbeldeckarna och fallet med skattkartan (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (29.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
dubbeldeckarna (del 2)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Mirja Turestedt
Utgivningsdatum
2018-01-15
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Barbro Lagergren
Illustratör/Fotograf
Hans Jörgen Sandnes
ISBN
9789176517949

Dubbeldeckarna och fallet med skattkartan Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2018-01-15

Styckköp

39
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En mystisk tallrik på stranden blir upptakten till ett farligt spännande agentäventyr, signerat norska deckarstjärnan Jørn Lier Horst. Det du läser skulle kunna hända nu, och det skulle kunna hända dig!

Under ett detektivuppdrag på stranden hittar vännerna Tilde och Viktor av en slump en gammal tenntallrik som ligger begravd djupt ner i sanden. Det visar sig att tallriken en gång tillhört den ökända sjörövaren Timian Blest, och när den några dagar senare blir stulen förstår de två agenterna att de är något stort på spåren! Kan tjuven möjligtvis veta var Timian Blests legendariska skatt finns någonstans ...? Och vad har fatet i så fall med det hela att göra? Det är ett solklart fall för Tilde och Viktor!

Jørn Lier Horst är polis och en av Norges mest kända deckarförfattare. Det var hans långa erfarenhet av polisarbete som inspirerade honom till att skriva serien om agenterna Tilde och Viktor, och böckerna har tagit de norska läsarna med storm. De utspelar sig i den lilla staden Elvestad, där Tilde, Viktor och hunden Åtto samlar bevis, följer spår och inte så sällan tar upp jakten på farliga förbrytare. Hans Jørgen Sandnes färgrika illustrationer bidrar till att skapa än mer spänning och läsglädje.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jørn Lier Horst