Förbannade kärlek (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (287.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
lovereads
Inläsare
Julia Dufvenius
Utgivningsdatum
2018-02-23
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Cecilia Falk
ISBN
9789176518199

Förbannade kärlek Ljudbok

(89 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-02-23

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När Tate Collins flyttar till San Fransisco för att plugga till sjuksköterska är Miles Archer den första hon träffar. Han ligger redlös i korridoren utanför hennes brors lägenhet, där Tate ska bo. Miles Archer är pilot och bär på ett mörkt förflutet. Han är en gåtfull person som aldrig ler, aldrig verkar glad och som har bestämt sig för att aldrig dejta, förälska sig eller känna någonsin igen.

Det är uppenbart att det inte är kärlek vid första ögonkastet mellan Tate och Miles. Kanske kan man inte ens kalla dem vänner. Vad de däremot upptäcker att de har, är en obestridlig och laddad attraktion för varandra. De enas om det perfekta upplägget: hon vill inte ha ett förhållande och han vill inte ha kärlek. Då kvarstår sex. Deras relation är enkel, så länge Tate håller sig till de två villkor Miles satt upp: Fråga aldrig om det förflutna. Förvänta dig aldrig en framtid.

Båda tror att de kan hantera en sådan relation, men det visar sig vara mer komplicerat än de tänkt sig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Förbannade kärlek. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ömsom ris ömsom ros.
  -, 9 april 2024

  Jag gillade aldrig karaktären Tate fick aldrig någon riktig sympati för henne. Gillade historien för sex år sedan mycket mer. Sen blev alla sexscener så upprepande och ointressanta så jag snabbspolade över dem. Bästa biten av boken var upplösningen.

 2. Jättebra uppläsare
  -, 29 oktober 2023

  Mycket bra

 3. Fin
  -, 30 mars 2023

  Väldigt fin bok. Väldigt intimt beskriven (kanske lite för mycket) men storyn är underbar.

 4. Gripande
  -, 7 januari 2023

  En otrolig berättelse som griper tag om hjärtat och känslan av smärta och sorg är så påtaglig så tårarna är svåra att hålla tillbaka. Kärleken i sin sanna form. Colleen har en förmåga att ge dom mest realistiska känslor och du känner verkligen karaktärernas innersta. En av hennes bästa böcker enligt mig!

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Colleen Hoover