Lilla Sticka i landet Lycka (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (11.6 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Inläsare
Dan Bratt
Utgivningsdatum
2018-04-18
Förlag
Bonnier Audio
Illustratör/Fotograf
Emilia Dziubak
ISBN
9789176518731
Lilla Sticka i landet Lycka (ljudbok)

Lilla Sticka i landet Lycka (ljudbok)

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-04-18

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Bästsäljande författaren MARTIN WIDMARK har med LasseMaja och Nelly Rapp sin tydliga plats bredvid Astrid Lindgren som barnens favoritförfattare i svensk barnlitteratur. Med Lilla Sticka i landet Lycka inleder han ett ljudligt samarbete med den hyllade och prisbelönte musikern och kompositören Homero Alvarez.

En kväll när Daniel ska sova så berättar tant Julia en fantastisk berättelse. Den handlar om när hon var en liten och ledsen flicka som saknade sin bror. Plötsligt råkade hon styra sin kälke in under en gran och for nedför en lång tunnel av is och landade med en duns i landet Lycka. Här träffar hon på de mest fantastiska figurer som Herr Jacobi - en skalbagge i frack och fluga som döper henne till Lilla Sticka, den girige Krabban som samlar på pärlor och inte minst återser hon och räddar sin bror.

Lilla Sticka i landet Lycka leder tankarna till Lewis Carrolls Alice i underlandet såväl som Astrid Lindgrens Allrakäraste syster och är Martin Widmarks och Homero Alvarez första samarbete. En ljudbok med extra mycket ljud: originalmusik och poetiska ljudeffekter signerade just Homero Alvarez.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Martin Widmark