En dag ska jag lämna allt det här (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (339.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2018-08-29
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176518793
En dag ska jag lämna allt det här (ljudbok)

En dag ska jag lämna allt det här (ljudbok)

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-08-29
69
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En dag ska jag lämna allt det här är en varm och charmig berättelse om kärlek, gemenskap och att börja leva när det är för sent.

Trettiotreåriga Henny Broek står chockad vid vägkanten och ser ner på sin egen orörliga kropp. För en halvtimme sen var hon himlastormande lycklig. Nu är hon ...död?

På begravningen träffas hennes älskade ungdomsvänner som en gång arbetade tillsammans på det nedgångna motellet i Pine Creek. Men det enda som verkar förena dem idag är att de verkar fast beslutna att fortsätta vara ensamma och miserabla. Henny inser att hon nu har en livsviktig uppgift - hon ska göra sina vänner lyckliga, och hon är fast besluten om att inte låta det faktum att hon är död hindra henne.

Gradvis får hon vännerna att vakna upp ur sorgen, och motellet får nytt liv när det fylls av nya gäster med skiftande bakgrund. Men alla invånare i Pine Creek är inte lika förtjusta som Henny, och spänningarna mellan motellet och staden växer. Hur mycket är vännerna beredda att riskera för sin sköra gemenskap? Kan man någonsin förändra det som varit? Och kommer Hennys kärlek och kvardröjande närvaro göra dem lyckliga igen, eller får hennes minne dem bara att klamra sig hårdare fast vid sorgen? Det här med lycka visar sig vara betydligt mer komplicerat än Henny tänkt sig ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En dag ska jag lämna allt det här. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En härlig bok med glimten i ögat
  Kim M. Kimselius, 14 oktober 2018

  En bok där huvudpersonen dör i första raden, kan det vara något att läsa? Ja, det är det!

  Vi får följa berättelsen genom spöket Hennys ögon, hon har nyss blivit ihjälkörd när hon skulle springa över vägen efter en underbar kärleksnatt. Tankarna är på annat håll och hon ser inte lastbilen, men han ser henne, tyvärr för sent.

  Henny försöker hjälpa sina vänner att komma över hennes död, något som blir lite si och så, ibland blir det galet, ibland går det bra.

  En härlig... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om En dag ska jag lämna allt det här