Cafémysteriet (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (19.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
LasseMajas detektivbyrå (del 4)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Johan Ulveson
Utgivningsdatum
2018-02-01
Förlag
Bonnier Audio
Illustratör/Fotograf
Helena Willis
ISBN
9789176519400
Cafémysteriet (ljudbok)

Cafémysteriet Ljudbok

(18 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-02-01

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 7 format & utgåvor
Lasse och Maja har Vallebys skarpaste deckarhjärnor. Men ska de klara av att lösa detta gåtfulla fall där Vallebys fina café blir rånat? Inte bara en gång, utan flera gånger! Och alltid när det finns mycket pengar i kassan. Skumt! Det blir som alltid spännande, roligt och finurligt när Lasse och Maja är i farten!

Café Marsaan, Vallebys fina konditori, har blivit utsatt för flera rån. Kassörskan är chockad! Tre gånger i rad kan inte en rånare ha tur, är det någon inne på caféet som tipsar rånaren när det är dags att slå till? Ingen i personalen har sett något misstänkt bland kollegerna, berättar Vallebys polismästare initierat för Lasse och Maja mellan bakelsetuggorna. Han har själv förhört allihop. Men de verkar alla vara i stort behov av pengar. Konditoriets ägare syns aldrig till, så honom är det inte lätt att fråga ut. Lasse och Maja smälter den digra informationen på samma gång som de utsökta bakelserna, och beundrar caféets lockande skyltfönster på väg hem. Nu är det nya bakverk i skylten, lika konstfullt arrangerade som tidigare. Men fatet med rånen står kvar på sin plats.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Cafémysteriet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra
    -, 31 augusti 2021

    Den var klurig och spännande och rolig

  2. Spännande
    -, 17 juni 2021

    Den var spännande och kul med bra handling och tillfredställande slut och man blir suktad av alla godsaker som nämns!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Martin Widmark