Om drömmen blir verklighet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (377.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Vännerna från Templeton House (del 2)
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2019-01-10
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Margareta Järnebrand
ISBN
9789176519783

Om drömmen blir verklighet Ljudbok

(30 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2019-01-10

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vid Kaliforniens klippiga kust ligger Templeton House, högsäte för familjen Templeton. Här växer tre flickor upp tillsammans och delar allt - Margo Sullivan, dotter till hushållerskan, Kate Powell, fosterbarn i familjen, och Laura Templeton.

Det här är Kates historia - och den fristående andra delen i miniserien Vännerna från Templeton House...

Prestationsprinsessan Kate har en förkärlek för mappar sorterade efter färg och den ordningsamma revisorn driver ofta omgivningen halvt från vettet med sitt kontrollbehov. Bara bästa vännerna Margo och Laura vet vad som ligger bakom Kates små sätt och låter henne hållas. Men när misstankar om ekonomiska oegentligheter riktas mot henne rasar hela tillvaron. Kate ombeds att ta "semester" medan saker och ting ordnas upp, fast hon har inga planer på att bara sitta och vänta. Hon måste ställa allt till rätta och bevisa sin oskuld! Och hjälpen kommer från ett högst oväntat håll ...

Byron De Witt vet inte vad det är med Kate som gör att han inte kan sluta tänka på henne. Hon är lättretlig och diskussionslysten och ... passionerad. Om han bara kunde få henne att inse att kärlek inte är en balansräkning - och att hjärtat följer sina alldeles egna lagar.

Nora Roberts är romantikens okrönta drottning och med berättelserna om de tre vännerna på Templeton House visar hon varför läsare över hela världen älskar hennes romaner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Om drömmen blir verklighet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En fantastisk bok
    -, 20 juni 2020

    En helt otrolig kärlekssaga som man inte får nog av utan bara vill ha mer av...

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nora Roberts