Ramlar mammas gata fram : en intervju med Håkan Hellström (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Telegram Journalistik
Antal sidor
19
Utgivningsdatum
2015-05-11
Förlag
Telegram Förlag
Dimensioner
178 x 110 x 2 mm
Vikt
29 g
SAB
Ijz Hellström, Håkan
ISBN
9789176571309
Ramlar mammas gata fram : en intervju med Håkan Hellström (häftad)

Ramlar mammas gata fram : en intervju med Håkan Hellström

Häftad Svenska, 2015-05-11
96
Skickas inom 7-10 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Ursprungligen publicerad i Situation Sthlm nr 67 nov 2002

»Håkan Hellström är en smula skrockfull och tror på spådomar. En vecka före intervjun har han blivit spådd av sin producent Johan Forsman som påstår att han kan se in i framtiden. Johan Forsman menar att Håkan Hellström kommer att träffa en tjej inom tre år och bli ihop med den tjejen. Håkan Hellström glittrar när han pratar om spådomen och säger att han är 'otroligt hoppfull för tillfället'. Så har det inte alltid varit, hans självförtroende verkar vara mer upp och ner och mer skranglig än en gammaldags berg-och-dalbana av trä.

-Jag är inte så desperat som jag var förut. Känner mig ganska harmonisk, eller så harmonisk man kan göra. Jag är inte lika känslo mässigt förvirrad. Den här gången vet jag att jag kan bli kär. Det trodde jag inte att jag kunde bli då. Jag trodde att jag slipat ner den sortens känslor helt enkelt. Jag trodde att det inte gick att känna så, jag trodde att jag hade stenhjärta.«

Martin Röshammar, född 1971, är journalist med bakgrund på Jönköpings-Posten, Göteborgs-Posten och Stockholm News. Har frilansat sedan 2001, förutom en utflykt till Punkt SE där han var sportchef. Har sedan länge fastnat i personporträttsträsket hos tidningar som GP:s helgbilaga Två Dagar, Fokus och Fönstret. Där trivs han bra, även om han då och då kryper upp därifrån och skriver om fotboll, populärkultur eller språkbråk i Belgien.

Telegram Journalistik ger ut god journalistik som publicerats genom tiderna - i bokform. Krönikor, essäer, reportage, artiklar, spännande features, djuplodande intervjuer, grävande reportage - journalister från den så omsusade magasinsboomen under 80-, 90- och 00-talet öppnar sina digra arkiv, och det har skrivits fantastiska texter även innan dess som nu kan tillgängliggöras igen. Det skrivs dessutom nya texter, som nu kan läsas direkt - i en e-bok eller en tryckt bok, läsaren väljer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ramlar mammas gata fram : en intervju med Håkan Hellström
  2. +
  3. Sjung ditt liv : alla låtar och en massa bilder

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sjung ditt liv : alla låtar och en massa bilder av Håkan Hellström (inbunden).

Köp båda 2 för 417 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Martin Röshammar