Mannen och machomyten : ett porträtt av Mikael Persbrandt (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Telegram Journalistik
Antal sidor
17
Utgivningsdatum
2015-05-11
Förlag
Telegram Förlag
Dimensioner
179 x 111 x 3 mm
Vikt
37 g
SAB
Ikz Persbrandt, Mikael
ISBN
9789176571361
Mannen och machomyten : ett porträtt av Mikael Persbrandt (häftad)

Mannen och machomyten : ett porträtt av Mikael Persbrandt

Häftad Svenska, 2015-05-11
89
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
  • Köp nu, betala sen med
Ursprungligen publicerad i Göteborgs-Posten Två dagar 2004-08-28

- Jag har alltid protesterat mot den där bilden av att jag ska vara någon macho. Men det är media som skapar de där bilderna. Den där chockförtjusta världen, där barn på frågan vad de vill bli svarar kändisar. Det är en mycket märklig värld och tid vi lever i. Hoppas att det svänger om och att vi börjar värdera människor och vår omvärld på ett annat sätt. Att jag är en kändis som folk vänder sig om efter har jag väl insett till min förfäran. Samtidigt är det kanske ett bevis på att man lyckats med sitt jobb på något sätt, att man har gjort några karaktärer som etsat sig fast.

Martin Röshammar, född 1971, är journalist med bakgrund på Jönköpings-Posten, Göteborgs- Posten och Stockholm News. Har frilansat sedan 2001, förutom en utflykt till Punkt SE där han var sportchef. Har sedan länge fastnat i person porträttsträsket hos tidningar som GP:s helgbilaga Två Dagar, Fokus och Fönstret. Där trivs han bra, även om han då och då kryper upp därifrån och skriver om fotboll, populärkultur eller språkbråk i Belgien.

Telegram Journalistik ger ut god journalistik som publicerats genom tiderna - i bokform. Krönikor, essäer, reportage, artiklar, spännande features, djuplodande intervjuer, grävande reportage - journalister från den så omsusade magasinsboomen under 80-, 90- och 00-talet öppnar sina digra arkiv, och det har skrivits fantastiska texter även innan dess som nu kan tillgängliggöras igen. Det skrivs dessutom nya texter, som nu kan läsas direkt - i en e-bok eller en tryckt bok, läsaren väljer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mannen och machomyten : ett porträtt av Mikael Persbrandt
  2. +
  3. Mikael Persbrandt : så som jag minns det

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mikael Persbrandt : så som jag minns det av Carl-Johan Vallgren (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Martin Röshammar