En folkkär mångkonstnär : ett porträtt av Lasse Åberg (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Telegram Journalistik
Antal sidor
21
Utgivningsdatum
2015-05-11
Förlag
Telegram Förlag
Dimensioner
179 x 111 x 2 mm
Vikt
34 g
SAB
Ibz Åberg, Lasse
ISBN
9789176571385
En folkkär mångkonstnär : ett porträtt av Lasse Åberg (häftad)

En folkkär mångkonstnär : ett porträtt av Lasse Åberg

Häftad Svenska, 2015-05-11
102
Skickas inom 7-10 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Ursprungligen publicerad i Göteborgs-Posten Två dagar 2006-08-19

- Jag är en introvert person, lätt autistisk. Det finns utåtriktade människor som ler hela tiden och försöker skaffa sig en självbild genom att prata med andra. Jag går in i mig själv och min verklighet, håller alltid på med saker i mitt huvud. Min morsa sa "Stäng mun, Lars". Personen fanns inte, jag var inne i min värld där det var fullkomlig harmoni. På sätt och vis visar det en styrka för jag behöver inte någon bekräftelse av andra, de kan tycka att jag är oartig men det skiter jag i. Men de nära vännerna, vad har man dem för? Jo, för att de ska ha överseende!

Martin Röshammar, född 1971, är journalist med bakgrund på Jönköpings-Posten, Göteborgs-Posten och Stockholm News. Har frilansat sedan 2001, förutom en utflykt till Punkt SE där han var sportchef. Har sedan länge fastnat i person porträttsträsket hos tidningar som GP:s helgbilaga Två Dagar, Fokus och Fönstret. Där trivs han bra, även om han då och då kryper upp därifrån och skriver om fotboll, populärkultur eller språkbråk i Belgien.

Telegram Journalistik ger ut god journalistik som publicerats genom tiderna - i bokform. Krönikor, essäer, reportage, artiklar, spännande features, djuplodande intervjuer, grävande reportage - journalister från den så omsusade magasinsboomen under 80-, 90- och 00-talet öppnar sina digra arkiv, och det har skrivits fantastiska texter även innan dess som nu kan tillgängliggöras igen. Det skrivs dessutom nya texter, som nu kan läsas direkt - i en e-bok eller en tryckt bok, läsaren väljer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En folkkär mångkonstnär : ett porträtt av Lasse Åberg
  2. +
  3. Beethoven i Sverige : från bisarr mästare till folkkär Ludwig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Beethoven i Sverige : från bisarr mästare till ... av Anders Gabriel Sundström (inbunden).

Köp båda 2 för 341 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Martin Röshammar