En brokig väg i fars fotspår : ett porträtt av Sven-Bertil Taube (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Telegram Journalistik
Antal sidor
21
Utgivningsdatum
2015-05-11
Förlag
Telegram Förlag
Dimensioner
175 x 110 x 8 mm
Vikt
33 g
SAB
Ijz Taube, Sven-Bertil
ISBN
9789176571408
En brokig väg i fars fotspår : ett porträtt av Sven-Bertil Taube (häftad)

En brokig väg i fars fotspår : ett porträtt av Sven-Bertil Taube

Häftad Svenska, 2015-05-11
109
Skickas inom 7-10 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Ursprungligen publicerad i Göteborgs-Posten Två dagar 2003-12-13

-"Åh, han är en sån där vissångare." Jag tror att den tanken hejdar producenter och regissörer. Samtidigt tycker jag att då jag har fått en chans så har jag motbevisat det genom att göra hyfsat ifrån mig. Jag har gjort en del och alla roller har jag fått mycket beröm för. Jag klagar inte på bilden av mig, jag är son till ett monument. Det ligger i sakens natur att jag liknar min far och att jag jämförs med honom.

Martin Röshammar, född 1971, är journalist med bakgrund på Jönköpings-Posten, Göteborgs-Posten och Stockholm News. Har frilansat sedan 2001, förutom en utflykt till Punkt SE där han var sportchef. Har sedan länge fastnat i person porträttsträsket hos tidningar som GP:s helgbilaga Två Dagar, Fokus och Fönstret. Där trivs han bra, även om han då och då kryper upp därifrån och skriver om fotboll, populärkultur eller språkbråk i Belgien.

Telegram Journalistik ger ut god journalistik som publicerats genom tiderna - i bokform. Krönikor, essäer, reportage, artiklar, spännande features, djuplodande intervjuer, grävande reportage - journalister från den så omsusade magasinsboomen under 80-, 90- och 00-talet öppnar sina digra arkiv, och det har skrivits fantastiska texter även innan dess som nu kan tillgängliggöras igen. Det skrivs dessutom nya texter, som nu kan läsas direkt - i en e-bok eller en tryckt bok, läsaren väljer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En brokig väg i fars fotspår : ett porträtt av Sven-Bertil Taube
  2. +
  3. Han den snälle : ett porträtt av tv-profilen och journalisten Arne Weise

De som köpt den här boken har ofta också köpt Han den snälle : ett porträtt av tv-profilen oc... av Martin Röshammar (häftad).

Köp båda 2 för 202 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Martin Röshammar