Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
284
Utgivningsdatum
2015-08-20
Upplaga
1
Förlag
Styxx fantasy
Medarbetare
Cederlind, Björn (form)
Dimensioner
210 x 135 x 20 mm
Vikt
431 g
SAB
Hc
ISBN
9789176590140

Texas Whiffer

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2015-08-20

Slutsåld

En dag bestämmer sig författaren Texas Whiffer för att följa sin döde fosterpappas råd och bege sig genom en magisk portal till en annan, för honom okänd värld, för att leta reda på den bror han trodde var död sedan 25 år. Han lämnar efter sig ett ofullständigt manuskript till den tredje boken om vagabonden Caslan, packar en lätt ryggsäck och kastar sig ut i det okända.

Han vaknar upp på en stenpir ute på ett okänt hav. Portalen bakom honom är stängd, ska han komma hem måste han hitta en annan portal. Under sitt sökande efter sin bror och en möjlighet att återvända till USA, lär han känna människorna i fiskesamhället Anklam, roboten Trum och de maktgalna, experimenterande figurerna på Kolonin. Han reser kors och tvärs genom en dyster värld med en ständigt gnagande känsla att någonting är fel. Riktigt fel.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Texas Whiffer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En berättelse med många dofter
    Coyote, 23 september 2015

    Med ett reflekterande och stundtals filosofiskt språk väver Björn Cederlind en spännande berättelse om svek, hat och storhetsvansinne men också lojalitet, stark vänskap och brödraskap som går över värdsliga gränser.
    Språket är konsekvent igenom hela berättelsen och håller ihop den fint. Det är definitivt en bok jag kommer läsa fler gånger. Dels för att det är bra men också för att jag misstänker att det finns mer att upptäcka än vad jag kunde se vid första genomläsningen.

Visa alla 1 recensioner

Bokvideo