Rutiga familjekokboken : grundkokboken med lättlagade recept för hela familjen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
351
Utgivningsdatum
2016-09-06
Upplaga
1
Förlag
Massolit Förlag
Medarbetare
Håkansson, Hanna (red.) / Zachrisson, Lisa (form) / Bergström, Joachim (foto)
Illustratör/Fotograf
Lisa Zachrisson
Dimensioner
245 x 173 x 24 mm
Vikt
1011 g
SAB
Qca
ISBN
9789176610152
Rutiga familjekokboken : grundkokboken med lättlagade recept för hela familjen (inbunden)

Rutiga familjekokboken : grundkokboken med lättlagade recept för hela familjen

(14 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2016-09-06

Slutsåld

Rutiga familjekokboken är en helt nyskriven kokbok med recept för hela familjen. Recepten är framtagna med hänsyn till de nationella kostråden, men framför allt är de skapade för att ge matglädje och väcka matlusten även hos de allra mest skeptiska familjemedlemmarna. Här finns allt: frukostar, mellanmål, vardagsrätter, festmat, bröd och efterrätter. Fågel, fisk, kött och vegetariskt. Dessutom får du förslag på olika veckomenyer och tips och råd kring hur du tar vara på rester, hur man får barn att äta bättre och hur man med små modifieringar kan servera samma rätt till 6-månadersbarnet som till de vuxna.

Alla recept är lättlagade med pedagogiska beskrivningar, och de allra flesta rätter går att laga på omkring 20 minuter - perfekt för stressade föräldrar som ändå vill erbjuda barnen hemlagad mat!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Rutiga familjekokboken : grundkokboken med lättlagade recept för hela familjen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Enkelt och gott!
  Håkan, 24 oktober 2016

  Många roliga och nyttiga recept som är båda enkla och snabba att göra. Funkar utmärkt som stöd för barnen när det är deras dag att laga mat.

 2. Mycket användbar bok
  4-barnsfarsan, 24 september 2016

  Jättefin bok med härliga bilder och goda recept! Gillar särskilt konceptet att alla i familjen kan äta samma rätt. Kommer att ha stor nytta av den här kokboken.

 3. Bästa boken!
  Elina, 15 september 2016

  Fantastisk bok med lättlagade och inspirerande recept. Mina barn har hittills ätit allt (!) som jag har provat från boken. Känns också tryggt att veta att recepten har bra näringsinnehåll som bygger på Livsmedelsverkets rekommendationer.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Mat i väntans tider

  Paula Frösell

  Foto: Peter Knutson MAT I VÄNTANS TIDER PAULA FRÖSELL UR INNEHÅLLET Boken är uppdelad enligt de tre trimestrarna. I det inledande kapitlet beskrivs perioden före graviditeten, graviditetens nio månader samt förlossningen, utifrån såväl mammans som...