Det är inte du, det är dom : en peppbok för föräldrar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
215
Utgivningsdatum
2016-08-29
Upplaga
1
Förlag
Massolit Förlag
Medarbetare
Ågren, Anna (form)
Dimensioner
210 x 160 x 15 mm
Vikt
365 g
SAB
Vna
ISBN
9789176610299
Det är inte du, det är dom : en peppbok för föräldrar (häftad)

Det är inte du, det är dom : en peppbok för föräldrar

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2016-08-29

Slutsåld

Det är inte du, det är dom är ingen vanlig föräldrahandbok med tips om hur du får ditt barn att sova hela natten eller äta från hela kostcirkeln. Det finns det andra som är bättre på. Däremot är det få som kan peppa dig, få dig att skratta och ge dig styrka att klara av småbarnskaoset så som författarna bakom succébloggen Hormoner och hemorrojder. Denna bok består av nyskrivna texter om allt som förändras när man får barn: relationen, sexlivet, kroppen och inte minst hemmet. Dessutom innehåller den roliga infografer, listor och "svar på tal" till ovälkomna tyckare. Allt designat för att kunna läsas under amning/matning, eller de sällsynta och åtråvärda tillfällen man får vistas ensam på toaletten.

Sofia Falk, född 1977, blev mamma till Malte 2011 och Harry 2015. Sofia är sambo med Magnus och bor i Sundbyberg. Hon jobbar som copywriter på en kommunikationsbyrå och driver bloggen Hormoner & Hemorrojder tillsammans med Tessan. Sofia tycker om att skrota runt utomhus, skriva, berätta, läsa och resa, det vill säga känslan av att alltid vara på väg nånstans. Enligt Myers-Briggstestet är hon en INFJ-personlighet, vilket innebär att hon är introvert, känslig, omtänksam och tar beslut efter intuition.

Therese Krupa Syllner (alias Tessan), född 1980, fick Mira 2011 och Morris 2014. Hon är gift med Johan och bor i Enskede. När hon inte bloggar, jobbar (projektledare på en annan kommunikationsbyrå), vabbar eller tränar är hon engagerad i hjälporganisationen Vi Gör Vad Vi Kan. Tessan är en ESTP-personlighet som alltså är utåtriktad, praktisk, logisk och har (hundra)tusen järn i elden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det är inte du, det är dom : en peppbok för föräldrar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Man klarar det svåra bättre med humor
  anna nilsson (stockholm), 3 januari 2017

  Livet är orättvist! Varför fanns inte denna underbara bok när jag hade småbarn? På plussidan kan jag nu läsa boken utan att bli avbruten lite då och då av tex folk som vill äta upp boken.

  Men du som är mitt i alltihop, varför snåla mot dig själv? Här finns äntligen några som vet hur du har det!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Det är inte du, det är dom

  Sofia Falk

  Det är inte du, det är dom är ingen vanlig föräldrahandbok med tips om hur du får ditt barn att sova hela natten eller äta från hela kostcirkeln. Det finns det andra som är bättre på. Däremot är det få som kan peppa dig, få dig att skratta och ge ...