Kraften (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
266
Utgivningsdatum
2015-11-11
Upplaga
1
Förlag
Massolit Förlag
Översättare
Eva Trägårdh
Originaltitel
The Secret - The Power
Dimensioner
190 x 150 x 25 mm
Vikt
553 g
SAB
Dokb
ISBN
9789176610497
Kraften (inbunden)

Kraften

(11 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2015-11-11
239
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
När The Secret Hemligheten kom ut spreds den med ljusets hastighet och förmedlades vidare från person till person över hela jorden. Allteftersom människor har börjat förändra sina liv med hjälp av boken har de berättat tusentals fantastiska historier för Rhonda Byrne, och hon har fått större insikt om varför människor upplever sådana svårigheter i sina liv. Med dessa insikter kom också kunskapen i The Secret Kraften.The Secret Hemligheten handlar om attraktionslagen den mest kraftfulla lagen som styr våra liv. The Secret Kraften handlar om själva kärnan i allt som Rhonda Byrne har lärt sig sedan hennes första bok kom ut 2006. Med The Secret Kraften kommer du att förstå att det bara behövs en enda sak för att förändra dina relationer, din ekonomi, din hälsa, ditt arbete och hela ditt liv.I den här boken vill jag visa dig vägen till ett fantastiskt liv. Du kommer att upptäcka otroliga saker om dig själv, ditt liv och universum. Livet är så mycket enklare än du tror. När du börjar förstå hur livet fungerar och vilken kraft du har inom dig kommer du att uppleva livets magi till fullo och då kommer du att få ett fantastiskt liv!ur The Secret Kraften
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kraften
 2. +
 3. Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin... av David J P Phillips (kartonnage).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Kraften. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lev gladare och lyckligare!
  Margareta Sandin, 21 februari 2018

  Så borde vi leva! Läser i boken lite då och då. Nyttig bok! Lycklig och glad! Något att sträva efter, världen skulle se bättre ut om vi alla var positiva, vänliga mot varandra och tog bättre hand om varandra! ❤️

 2. En av de bästa böker i världen
  Anas Idlibi, 11 januari 2018

  Jätte fine bok , alla behöver läsa den. Jag mår bra bara genom att sitta och läsa den. Jag skulle rekommendera till alla :)

 3. Kraften
  Birgitta Johanson, 15 augusti 2016

  En bra och inspirerande bok som man gärna återkommer till. Den är mycket lättläst. Svårt att sluta läsa boken. Jag kan verkligen rekommendera den.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Rhonda Byrne