Telia : alliansregeringen och korruptionen (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (237.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Cecilia Walton Agrell
Utgivningsdatum
2016-01-25
Upplaga
1
Förlag
Massolit förlag
ISBN
9789176610534
Telia : alliansregeringen och korruptionen (ljudbok)

Telia : alliansregeringen och korruptionen Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-01-25

Styckköp

141

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Telia - Alliansregeringen och korruptionen är en sann berättelse om hycklande politiker, hänsynslösa oligarker och korrupta makthavare. Nepotism, hot och mutor förekommer flitigt, liksom avlyssning och kränkande av mänskliga rättigheter. Miljardbelopp byter ägare lättvindigt. Vissa människor dör och andra försvinner spårlöst. Men det mest uppseendeväckande med TeliaSoneras historia är kanske inte de spektakulära händelserna i länder som Uzbekistan och Vitryssland utan det som utspelat sig i Sverige, i maktens korridorer i Rosenbad. Idag är det ingen som säkert vet vem eller vilka som bär det yttersta ansvaret för det statliga Televerkets metamorfos. Ingen har kunnat stoppa de oetiska affärerna med skrupelfria makthavare i forna Sovjetrepubliker. Här får du reda på spelet bakom kulisserna och bakgrunden till TeliaSoneras tvärvändning och beslutet att lämna marknaderna.

Patricia Hedelius är börskrönikör och ekonomijournalist på Svenska Dagbladet. Hon har tidigare arbetat på Dagens Nyheter och Affärsvärlden. Som utbildad finansekonom vid Stockholms universitet startade hon sin karriär som rådgivare i företagsaffärer och började arbeta som ekonomijournalist på världens största nyhetsbyrå, Reuters. Patricia har bland annat följt och granskat de stora svenska bankerna i finanskrisen liksom riskkapitalbolagens många affärer och deras vinster i välfärdsbolag.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Patricia Hedelius

  • Girighetens tid : berättelsen om Fingerprint

    Patricia Hedelius

    Alla har väl någon gång drömt om att bli rika, kanske till och med snuskigt rika. Jacob hade satt som mål att han ska bli miljonär innan han fyllt trettio, för Tony handlade det om att han ville ge sina hårt arbetande föräldrar en ekonomisk tryggh...