Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
94
Utgivningsdatum
2016-03-09
Förlag
Massolit Förlag
Medarbetare
Arvidsson, Camilla (form) / Persson, Göran (foto)
Dimensioner
220 x 200 x 10 mm
Vikt
450 g
ISBN
9789176610589
Växthus och uterum (inbunden)

Växthus och uterum

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2016-03-09
231
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Växthus och uterum rymmer massor av drömmar. De kan handla om solmogna tomater, dignande vindruvsklasar eller om att du vill inviga barnen i odlandets mysterier.

Det finns växthus för alla slags trädgårdar, men för att ditt växthus ska bli precis som du vill ha det är det nödvändigt att ha en del praktiska kunskaper såväl om husets tekniska detaljer som om odling i växthusets speciella miljö. Vägen dit behöver inte alls vara svår eller komplicerad. I Växthus och uterum berättar Eva Robild hur ditt växthus kan bli en plats både för kreativt arbete och för rofylld avkoppling året om.

Den nya bokserien Gröna Fingrar visar att vem som helst med enkla medel kan skapa en lustfylld trädgård. Varje bok behandlar ett begränsat ämne. De två första böckerna, Beskära träd och buskar samt Växthus och uterum, följs våren 2014 av Odla i pallkrage samt Perenner. Gemensamt för alla titlarna är att basfakta kombineras med idérikedom och vackra bilder som förstärker känslan av att alla som vill kan få gröna fingrar och förverkliga sina trädgårdsdrömmar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Växthus och uterum
 2. +
 3. Trädgårdens glasade rum

De som köpt den här boken har ofta också köpt Trädgårdens glasade rum av Peter Englander (inbunden).

Köp båda 2 för 512 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Växthus och uterum. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Litteratur om växthus
  Carin , 15 mars 2021

  Trevlig lagom pretentiös bok o till bra pris. Bra inför köp o planering av växthus, fallgropar, tips och också en del om relaterad odling i växthus.

 2. Present till nybörjare
  Birgitta, 20 september 2017

  Trevlig att bläddra i för inspiration. Inte så omfångsrik. Bra med listor på lämpliga växter och årstidsschema. Många vackra foton från olika typer av växthus.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Eva Robild