Lycka! En handbok i konsten att leva (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (308.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Stefan Sauk
Utgivningsdatum
2017-07-06
Upplaga
1
Förlag
Massolit förlag
Översättare
Anita Sandberg
ISBN
9789176610626
Lycka! En handbok i konsten att leva (ljudbok)

Lycka! En handbok i konsten att leva Ljudbok

(23 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2017-07-06

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vad innebär det egentligen att vara lycklig? Och hur når vi dit? I bästsäljaren Lycka! En handbok i konsten att leva samtalar Dalai Lama och den amerikanske psykiatrikern Howard C. Cutler om frågorna vi alla någon gång ställer oss. Vi får ta del av den tibetanske ledarens tankar kring vardagsproblem som ängslan och ensamhet, avundsjuka och besvikelser. För Dalai Lama står källan till all mänsklig lycka att finna i grundläggande humanistiska värden som medkänsla, tolerans, ärlighet och förlåtelse, och bokens livsrecept handlar i hög grad om att odla den rätta mentala inställningen.

Lycka! En handbok i konsten att leva toppade New York Times bestsellerlista i över två år och har i Sveriges sålts i 250 000 exemplar. Det är en varm och lättillgänglig bok som på ett förtjänstfullt sätt sätter in Dalai Lamas idéer i ett västerländskt och vardagligt sammanhang.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Lycka! En handbok i konsten att leva. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En bok för livet
  -, 13 mars 2023

  Dalai Lamas livsvisdom är en påminnelse om det enkla och viktiga i livet. Boken innehåller rikligt med klargörande historier, erfarenheter och insikter som vi alla har nytta av i detta NU! En bok för livet och glädjen.
  /Mikael Holmgren

 2. Fantastisk bra bok!
  -, 1 mars 2021

  Fantastisk bra bok! Bra argument, tydlig, förklarar tydligt den inre kraften för att uppnå lycka.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Dalai Lama