Adventskalender : pyssel i väntan på julen (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2015-09-29
Upplaga
1
Förlag
Känguru
Översättare
Sara Jonasson
Medarbetare
Webb, Gary (form)
Illustratör/Fotograf
Tom Connell
Dimensioner
270 x 280 x 10 mm
Vikt
486 g
SAB
uRd
ISBN
9789176630198
Adventskalender : pyssel i väntan på julen (häftad)

Adventskalender : pyssel i väntan på julen

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad, Svenska, 2015-09-29

Slutsåld

Skapa en ny tradition i år - och pyssla dig igenom december! Allt du behöver för att få de långa dagarna innan jul att gå finns i den här boken.
Det här är inte bara en adventskalender - du kan riva av framsidan och hänga på väggen för att använda på traditionellt vis, men bakom varje lucka finns också ett pysselprojekt för dagen!
Du får hela 25 projekt - ett för varje decemberdag fram till och med juldagen. Gör fingerdockor, pappersänglar, "pop-up"-julkort, "cupcake"-dekorationer, handtryckt omslagspapper och etiketter, glaserade kakor, grankulor i papper, fönsterprydnader i juvelfärger, möss med polkagrissvansar att hänga i julgranen och mycket mer!
I boken ingår hela 12 sidor med modelldelar att trycka ut i tjockt, färgat papper.

Den här boken är en perfekt gåva, som kommer att göra december till en månad av kreativitet, och innehåller underhållning i timtal.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Adventskalender : pyssel i väntan på julen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Besviken
    Vanessa, 23 september 2016

    Den här ställde bara till det för oss förra julen. Visade sig att vi var tvugna att handla upp halva panduros lager för att sätta igång och pyssla. Blev dyrt!

Visa alla 1 recensioner