De fyra årstiderna (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
79
Utgivningsdatum
2016-01-15
Upplaga
1
Förlag
Känguru
Översättare
Sara Jonasson
Originaltitel
Nature's Day
Medarbetare
Watson, Andrew (form)
Illustratör/Fotograf
Danielle Kroll
Dimensioner
297 x 297 x 12 mm
Vikt
838 g
ISBN
9789176630488
De fyra årstiderna (inbunden)

De fyra årstiderna

(2 röster)
Inbunden Svenska, 2016-01-15
129
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Naturen finns överallt omkring oss - utanför dörren sträcker den sig över de vilda och underbara skogarna, fälten och sjöarna. Allteftersom årstiderna skiftar förändrar sig det vi ser utanför fönstret.
De fyra årstiderna låter dig upptäcka naturens magi genom att visa åtta olika platser under ett helt år, och förklara hur djur och natur förändras, årstid för årstid. Så följ med ut och titta på allt som händer - det spelar ingen roll vad det är för väder!
Boken börjar med våren och besöker platser som bondgården, skogen, dammen, trädgården och grönsakslandet, och tar dig vidare genom alla säsonger. Du får se hur miljön och djurlivet förändras under året - när kan man skörda sina grönsaker, när olika blommor slår ut, och när djurens ungar föds.
Bokens texter är både lärorika och roliga, och dess fina bilder och ständigt aktuella ämne gör De fyra årstiderna till en perfekt present för naturintresserade barn.

KAY MAGUIRE är utbildad vid de kungliga botaniska trädgårdarna i Kew i England, och har bland annat skrivit den prisbelönta boken How to Grow Your Own Crops in Pots.

DANIELLE KROLL är konstnär och formgivare och bor i Brooklyn, New York. Hon har en examen från Tyler School of Art och har arbetat med allt från illustration till textiler och formgivning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. De fyra årstiderna
  2. +
  3. Zentangle för barn

De som köpt den här boken har ofta också köpt Zentangle för barn av Jane Marbaix (häftad).

Köp båda 2 för 218 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om De fyra årstiderna