Patanjalis yoga sutras (häftad) Spara 10%
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Bra och pedagogiska faktaböcker om yoga
Antal sidor
92
Utgivningsdatum
2018-04-29
Förlag
Bhagwan
Översättare
Jan Fahleman
Medarbetare
Långström, Mattias (form)
Dimensioner
210 x 130 x 7 mm
Vikt
145 g
SAB
Dadde
ISBN
9789176690000

Patanjalis yoga sutras

(4 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2018-04-29
295 329 Du sparar 34 kr!
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Äntligen med svensk översättning!

Yoga Sutras av Patanjali har uppnått status av att vara en av de viktigaste klassiska yogatexterna och Patanjalis definition av yoga är också en av de mest spridda. Han var den förste som metodiskt nedtecknade yogans urgamla och tidlösa kunskap i åtta klassiska steg. Med Patanjali införlivades yogan i den hinduiska traditionen som en av sex filosofiska vägar och fick sin tydliga indiska prägel. Yoga Sutras är en bok som lockar till eftertanke och ett måste i bokhyllan för varje sann yogafantast. Ett bra sätt att närma sig kunskapen är att läsa några sutror i taget. De är logiska i sin uppbyggnad och du kommer sakta förstå mer och mer.

Patanjalis 196 klassiska sutror är varsamt tolkade och fint översatta till svenska av författaren Jan Fahleman. Han har under många decennier praktiserat meditation och yoga asanas samt tillämpat vissa av Patanjalis sutras. Han har sedan -70 talet studerat den vediska litteraturen och olika andliga mästare.

"Då jag började mitt andliga sökande ville jag identifiera mig med de författare som jag läste.
Det var dansken Martinus, Paul Brunton, Yogananda, Maharishi, Swami Muktananda och på senare tid Eckhart Tolle och Adyashanti."

Jan Fahleman, 2018.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Patanjalis yoga sutras
  2. +
  3. Förd bakom ljuset : lurendrejeri i vår tid

De som köpt den här boken har ofta också köpt Förd bakom ljuset : lurendrejeri i vår tid av Daniel Simons, Christopher Chabris (inbunden).

Köp båda 2 för 584 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Patanjalis yoga sutras. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. historisk visdom
    Kajsa Bergsten , 24 augusti 2021

    Ett måste för alla som är intresserade av yoga. Små korta sentenser som ger dig en djupare sannare förståelse av vad Yoga verkligen är. det är inte att lära ut positioner...

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Patanjali