Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Jack Reacher (del 1)
Antal sidor
1
Utgivningsdatum
2016-04-08
Upplaga
1
Förlag
Massolit förlag
Översättare
Anders Bellis
ISBN
9789176791080
Dollar (e-bok)

Dollar E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2016-04-08

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När Jack Reacher, f.d. militärpolis, hoppar av Greyhoundbussen i en sömnig liten håla i Georgia, USA, har han inga planer på att stanna. Men inom loppet av en timme har han gripits och kastats i fängelse, misstänkt för mord.

Reacher är den ende främlingen i stan och det första mordet som inträffat i Margrave på trettio år sätts omedelbart i samband med honom. Men Reacher är ingen vanlig lösdrivare. Långa, tuffa år som militärpolis har format hans psyke och kropp och tränat honom att tänka snabbt och handla ännu snabbare.

När så rykten och detaljer om den skoningslösa konspiration som ligger bakom mordet börjar läcka ut, sprider sig paniken och händelseutvecklingen tycks okontrollerbar. Snart blir det också allt mer uppenbart för gärningsmännen att Jack Reacher är en livsfarlig motståndare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dollar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Halvbra.
    Henrik, 8 december 2020

    Inte den bästa Reacher boken. Tycker det är väldigt mycket fokus på de våldsamma bitarna, gillar mer när Reacher är listig och räknar ut omöjliga slutsatser som ingen annan ser. Tycker även Lee förlorar på att skriva i första person.
    Har man tänkt läsa alla i serien så är det absolut inte den sämsta boken, men om det är den första bekantskapen med Reacher så finns det bättre delar.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lee Child