Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Jack Reacher (del 1)
Antal sidor
1
Utgivningsdatum
2016-04-08
Upplaga
1
Förlag
Massolit förlag
Översättare
Anders Bellis
ISBN
9789176791080

Dollar E-bok

(6 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2016-04-08

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En främling i bynDollar är Lee Childs debutbok som vi nu för första gången ger ut som ljudbok.När Jack Reacher, f.d. militärpolis, hoppar av Greyhoundbussen i en sömnig liten håla i Georgia, USA, har han inga planer på att stanna. Men inom loppet av en timme har han gripits och kastats i fängelse, misstänkt för mord. Reacher är den ende främlingen i stan och det första mordet som inträffat i Margrave på trettio år sätts omedelbart i samband med honom.Men Reacher är ingen vanlig lösdrivare. Långa, tuffa år som militärpolis har format hans psyke och kropp och tränat honom att tänka snabbt och handla ännu snabbare.När så rykten och detaljer om den skoningslösa konspiration som ligger bakom mordet börjar läcka ut, sprider sig paniken och händelseutvecklingen tycks okontrollerbar. Snart blir det också allt mer uppenbart för gärningsmännen att Jack Reacher är en livsfarlig motståndare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Dollar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Väldigt kort story. Rekommenderar inte denna
  Hakper (Hanaskog), 6 juli 2023

  Inget större fel på innehållet men boken var på ca 40 sidor och det känns som om att den int var slut. Sen var det 30 sidor reklam för en annan bok.
  Kan inte rekommendera att ni köper denna.

 2. Halvbra.
  Henrik, 8 december 2020

  Inte den bästa Reacher boken. Tycker det är väldigt mycket fokus på de våldsamma bitarna, gillar mer när Reacher är listig och räknar ut omöjliga slutsatser som ingen annan ser. Tycker även Lee förlorar på att skriva i första person.
  Har man tänkt läsa alla i serien så är det absolut inte den sämsta boken, men om det är den första bekantskapen med Reacher så finns det bättre delar.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lee Child