Höstsol (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Höstserien (del 1)
Antal sidor
477
Utgivningsdatum
2017-08-30
Upplaga
1
Förlag
Massolit
Dimensioner
240 x 160 x 40 mm
Vikt
788 g
SAB
Hc
ISBN
9789176791783
Höstsol (inbunden)

Höstsol

(26 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2017-08-30
45
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det är tidig september och i Stockholms skärgård pågår ännu en ubåtsjakt, men den här gången lyckas en privatperson fånga något på bild, något som sätter stor press på det redan skakiga världsläget.

På Generalstaben i Moskva tar en överste ett livsavgörande beslut, och en diplomat vid ryska ambassaden är allt annat än det han utger sig för att vara. Samtidigt gör ett amerikanskt specialförband i Irak en upptäckt som kommer att få ödesdigra konsekvenser.

På hemmaplan försöker Johanna lägga all sin energi på sitt repövande kompani istället för på sitt havererade förhållande. Hennes ex Jonas börjar sitt nya jobb som beredskapshandläggare i Uppsala medan hans bror Christian placeras ut som livvakt hos den excentriske och svårhanterade utrikesministern. Snart börjar det gå upp för dem alla att den trygga verklighet de så länge tagit för given sakta men säkert är på väg att förändras.

Ingenting är som det verkar. Är de alla bara marionetter i ett säkerhetspolitiskt spel med de allra högsta av insatser? Vem håller egentligen i trådarna när utvecklingen i världen tar en fasansfull vändning?

Höstsol är den första delen i en rafflande säkerhetspolitisk thrillerserie i två delar som utspelar sig i en framtid som ligger obehagligt nära vår egen tid, och som tar avstamp i dagens säkerhetspolitiska läge.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Höstsol. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Otäckt nära verkligheten, idag !
  Allan Jan-Olof Wildén (Norrköping), 16 september 2017

  En dystiopi som ligger nära vår verklighet i dag. Många namn att hålla isär. Många militära uttryck och förkortningar. Rappt spännande. Gillar kvinnliga hjältar, samt att hemvärnet spelar roll. Har läst flera av Wilderängs böcker, och väntar nu på del 2.

 2. På väg att bli en genremästare
  Peter Hammarberg, 13 september 2017

  Jag har läst alla Wilderängs böcker, från Midvintermörker till Höstsol och det är bara att konstatera att han utvecklas som författare. Språkbehandling och komposition blir bättre för var bok och så även intrig- och spänningsskapandet. Vad som fortfarande brister är dialogen som alltför ofta kan upplevas som lite stel och styltig.
  Personligen har jag lite svårt för fantasyinslagen i Stjärnserien; desto mer uppskattar jag "årstidsböckerna" där författaren visar att han är på god väg att bl... Läs hela recensionen

 3. verklighetstrogen
  Örjan, 29 augusti 2017

  Lite för verklighetstrogen för mig allt för nära verkligheten där trenden mot väpnad konflikt ökad påtagligt i baltikum och Östeuropa.

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Höstsol