Höstsol (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Höstserien (del 1)
Utgivningsdatum
2017-08-28
Upplaga
1
Förlag
Massolit förlag
ISBN
9789176791790

Höstsol E-bok

(12 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2017-08-28

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det är tidig september och i Stockholms skärgård pågår ännu en ubåtsjakt, men den här gången lyckas en privatperson fånga något på bild, något som sätter stor press på det redan skakiga världsläget.

På Generalstaben i Moskva tar en överste ett livsavgörande beslut, och en diplomat vid ryska ambassaden är allt annat än det han utger sig för att vara. Samtidigt gör ett amerikanskt specialförband i Irak en upptäckt som kommer att få ödesdigra konsekvenser.

På hemmaplan försöker Johanna lägga all sin energi på sitt repövande kompani istället för på sitt havererade förhållande. Hennes ex Jonas börjar sitt nya jobb som beredskapshandläggare i Uppsala medan hans bror Christian placeras ut som livvakt hos den excentriske och svårhanterade utrikesministern. Snart börjar det gå upp för dem alla att den trygga verklighet de så länge tagit för given sakta men säkert är på väg att förändras.

Ingenting är som det verkar. Är de alla bara marionetter i ett säkerhetspolitiskt spel med de allra högsta av insatser? Vem håller egentligen i trådarna när utvecklingen i världen tar en fasansfull vändning?

Höstsol är den första delen i en rafflande säkerhetspolitisk thrillerserie i två delar som utspelar sig i en framtid som ligger obehagligt nära vår egen tid, och som tar avstamp i dagens säkerhetspolitiska läge.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Höstsol. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lär dig allt om vapen&krigsföring
    Anna Ohlden, 19 oktober 2018

    Det här är en bok för den som gillar långa beskrivningar av vapen och hur det är att föra krig. För mycket detaljer om hur olika vapen fungerar etc för mig men om man tycker det är intressant så köp.

  2. Spännande och en ny vinkling
    Trialer, 15 augusti 2018

    Den är mestadels spännande och realistisk. Det finns andra författare som ger ut böcker på samma tema med en hotfull och korrumperad rysk regering bl.a. "Hot över Östersjön" men denna går ett steg längre med en regelrätt invasion. Den är verkligen realistisk med alla detaljer och med svenska familjeproblem. Man får en otäck känsla att allt kanske redan pågår i smyg. Nu är slutet inte i min smak jag tycker att plötsligt blir den overklig och jag tappar intresset därför drar jag av en stjärna på betyget som annars hade blivit 5.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lars Wilderäng