Höstsol (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (348.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Höstserien (del 1)
Inläsare
Niklas Engdahl
Utgivningsdatum
2017-08-28
Upplaga
1
Förlag
Massolit förlag
ISBN
9789176791806
Höstsol (ljudbok)

Höstsol (ljudbok)

Ljudbok, Svenska, 2017-08-28
147
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det är tidig september och i Stockholms skärgård pågår ännu en ubåtsjakt, men den här gången lyckas en privatperson fånga något på bild, något som sätter stor press på det redan skakiga världsläget.

På Generalstaben i Moskva tar en överste ett livsavgörande beslut, och en diplomat vid ryska ambassaden är allt annat än det han utger sig för att vara. Samtidigt gör ett amerikanskt specialförband i Irak en upptäckt som kommer att få ödesdigra konsekvenser.

På hemmaplan försöker Johanna lägga all sin energi på sitt repövande kompani istället för på sitt havererade förhållande. Hennes ex Jonas börjar sitt nya jobb som beredskapshandläggare i Uppsala medan hans bror Christian placeras ut som livvakt hos den excentriske och svårhanterade utrikesministern. Snart börjar det gå upp för dem alla att den trygga verklighet de så länge tagit för given sakta men säkert är på väg att förändras.

Ingenting är som det verkar. Är de alla bara marionetter i ett säkerhetspolitiskt spel med de allra högsta av insatser? Vem håller egentligen i trådarna när utvecklingen i världen tar en fasansfull vändning?

Höstsolär den första delen i en rafflande säkerhetspolitisk thriller som utspelar sig i en framtid som ligger obehagligt nära vår egen tid, och som tar avstamp i dagens säkerhetspolitiska läge.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Höstsol