Hemligheternas skafferi (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-05-29
Upplaga
1
Förlag
Massolit förlag
ISBN
9789176791936
Hemligheternas skafferi (e-bok)

Hemligheternas skafferi E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-05-29

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Mitt i livet får Ina ett fruktansvärt besked som tvingar henne tillbaka till sina rötter. På barndomsön Ven, bland rapsfält och backsvalor, försöker hon komma till rätta med sitt livs många ouppklarade frågor. Svaren hon hittar lämnar hon efter sig som gåtor i ett korsord.

Sex månader senare har hon gått bort. Eftersom Ina har lyckats dölja sin sjukdom blir hennes plötsliga död svårbegriplig för omgivningen. Hennes man Erik är förkrossad av sorg och i ett försök att förstå vad som hände tar han sig till Ven, den sista plats Ina besökte innan sjukdomen började ge sig tillkänna.

På ön möter han en en udda skara människor. Hundraåriga Signe som lever med sina uppstoppade djur, excentriska Liv som driver öns krog Hemligheternas skafferi och Maj som på ett mystiskt sätt vunnit en vistelse på ön, utan att ha tävlat. Erik försöker till en början värja sig mot den brokiga gruppen människor, men allt eftersom lättar han på sitt pansar. Snart visar det sig att de alla finns nämnda i Inas korsord. Ruta efter ruta avslöjar sanningar om deras liv som de trodde låg djupt begravda.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hemligheternas skafferi. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 31 augusti 2017

  Hemligheternas skafferi är Caroline Säfstrands tredje roman. Jag har läst dom två tidigare, Om du bara visste, och Tiden läker inga sår, och tyckt mycket om dom båda två. (Länkarna går till mina recensioner av dom).

  Och den här nya boken gjorde mig inte besviken, för jag tyckte att den absolut var lika bra som dom två tidigare.

  Man kan väl kanske kalla boken för en mörk feelgoodroman. Och den är både ljus och mörk, och berörande.

  Rekommenderas, precis som författarens tidigare böcker.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Caroline Säfstrand