Völvans dotter (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Jarastavens vandring (del 1)
Antal sidor
326
Utgivningsdatum
2016-09-23
Förlag
Massolit Förlagsgrupp AB
Dimensioner
210 x 134 x 19 mm
Vikt
474 g
SAB
Hc
ISBN
9789176793015
Völvans dotter (häftad)

Völvans dotter

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2016-09-23
193
Skickas inom 7-10 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
JARASTAVENS VANDRINGEn historisk serie i Margit Sandemos och Jean Auels anda fylld av dramatik, magi och romantik.Jarastavens vandring utspelar sig i folkvandringstid i Skandinaviens sydligaste delar. Serien riktar sig till alla som älskar storslagna äventyr med historisk anknytning, het romantik och den tidlösa kampen mellan gott och ont.Siri ser sig omkring. Kvinnornas ansikten är bleka av rädsla. De vet att de är inte har något val och att deras liv för alltid har förändrats. Trälar har inga rättigheter och de kommer att tvingas dela bädd med någon av männen i fiendebyn. Siri vet inte vad hon ska ta sig till, men hon måste hjälpa sina vänner...Völvans dotter är första delen i Jarastavens vandring. Den unga Siri är dotter till en mäktig medicinkvinna, en Völva. Under en fientlig attack kidnappas hon av främmande krigare och tvingas kämpa för att överleva. Hennes kunskaper som Völva är farliga och hon tvingas dölja vem hon är för att inte bli dödad.Saga Borg är en pseudonym för tre personer: Diane Alfredhsson, Carola Jonsson och Jesper Svensson.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Völvans dotter
 2. +
 3. Ondskans tecken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ondskans tecken av Saga Borg (häftad).

Köp båda 2 för 386 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Völvans dotter. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. sträckläsning

  Hittade bok 1 och 3 på återvinningscentral igår, läste 1/3 direkt - fastnade, sjukt bra. Het romantik -sexuella delen, kom som extra krydda. spänning, ett äventyr med historisk anknytning om våra förfäder..Jag har missat dessa böcker, bokomaniak som jag är. Börjat läsa serien SLÄKTEN, DÄR OLIKA FÖRFATTARE SKRIVER 1 DEL VAR, LÄST DEL 1 &2 - måste köpa in fler. För er som gillar böcker som dessa, måste jag be er läsa alla böcker med elisabeth nemert, så bra, hon skriver en bok i serien familje... Läs hela recensionen

 2. Bästa boken någonsin!
  Ulvarsdotter, 26 januari 2017

  Jag läste denna bok för första gången när jag var cirka fjorton år och den fick mig att bli en bokmal, nu elva år senare är det fortfarande min favoritbok!
  Påminner om Margit Sandemos Isfolket och Johanne Hildebrandts Valhalla-serien.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Saga Borg