Ondskans tecken (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Jarastavens vandring (del 2)
Antal sidor
351
Utgivningsdatum
2016-09-23
Förlag
Massolit Förlagsgrupp AB
Dimensioner
210 x 133 x 20 mm
Vikt
502 g
SAB
Hc
ISBN
9789176793022
Ondskans tecken (häftad)

Ondskans tecken

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2016-09-23
193
Skickas inom 7-10 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
JARASTAVENS VANDRINGEn historisk serie i Margit Sandemos och Jean Auels anda fylld av dramatik, magi och romantik.Jarastavens vandring utspelar sig i folkvandringstid i Skandinaviens sydligaste delar. Serien riktar sig till alla som älskar storslagna äventyr med historisk anknytning, het romantik och den tidlösa kampen mellan gott och ont.Onda tider har drabbat Bäckakorsets by. Främmande krigare går till attack och byns män dödas brutalt. Siri, som är byns Völva, inser att fienden är övermäktig och att hon och hennes vänner måste finna en ny och trygg boplats. Men vart ska de ta vägen?Tiden är knapp. Siri vet att hennes fiende, den onda Völvan Grina, söker hämnd. Grina har fått en ondsint bundsförvant, och Siri ser i sina syner hur Grina blir allt mäktigare i Völvakonst. Tillsammans med sin nye herre tänker Grina göra allt för att krossa Siri och barnet hon bär...Ondskans tecken är andra delen i Jarastavens vandring. Den unga Siri är dotter till en mäktig medicinkvinna, en Völva. Under en fientlig attack kidnappas hon av främmande krigare och tvingas kämpa för att överleva. Hennes kunskaper som Völva är farliga och hon tvingas dölja vem hon är för att inte bli dödad.Saga Borg är en pseudonym för tre personer: Diane Alfredhsson, Carola Jonsson och Jesper Svensson.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ondskans tecken
  2. +
  3. Vindens öga

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vindens öga av Saga Borg (häftad).

Köp båda 2 för 379 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ondskans tecken. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Sträcklästes!
    Ulvarsdotter, 26 januari 2017

    Jag blev så glad när jag såg att Jarastavens vandring gavs ut igen, nu med nya omslag. Jag började läsa serien när andra upplagan gjordes och än så länge har ingen bok/serie varit bättre än denna serie, fast att jag läst mig igenom en hel del böcker efter dessa. De är oförglömliga, och numer hänger Jara-runan runt min hals nästan varje dag. Har du inte läst serien, så måste du göra det!
    Ondskans tecken börjar där Völvans dotter slutar, och man bör ha denna bok hemma när man börjar på Völv... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Saga Borg