I morgon kommer jag att sakna dig (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (328.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Thorkild Aske (del 1)
Inläsare
Fredde Granberg
Utgivningsdatum
2018-03-26
Upplaga
1
Förlag
Massolit förlag
Översättare
Elisabet Fredholm
ISBN
9789176793220

I morgon kommer jag att sakna dig Ljudbok

(9 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2018-03-26

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vintern närmar sig när den tidigare förhörsledaren Thorkild Aske släpps ut från fängelset. Tre år tidigare körde han drogpåverkad ihjäl en kvinna och nu är han en paria bland sina kollegor, en misslyckad polis som inte är bättre än dem han själv brukade förhöra.

Aske lider både av skuldkänslor och av skadorna han ådrog sig i bilolyckan. Ändå låter han sig övertalas att bosätta sig på en fyrholm långt upp i norr för att hjälpa till i sökandet efter en ung man. Den lokala polisen har avskrivit försvinnandet som en drunkningsolycka, men modern kan inte komma till ro innan de har hittat kroppen. Det blir Askes uppgift att hitta hennes son, att hämta tillbaka honom från havets vågor.

Samtidigt som han brottas med den motvilliga lokalpolisen börjar Aske inse att det är något som inte stämmer. Den vindpinade ön med dess övergivna fyr visar sig gömma fler än en hemlighet. När stormen kommer och frenetiskt piskar upp havet är det inte kvarlevorna av den unge mannen som vågorna för med sig, utan kroppen av en kvinna utan ansikte.

Heine Bakkeid har skrivit en suggestiv thriller som smygande kryper in under läsarens skinn. I morgon kommer jag att sakna dig skildrar skickligt såväl farorna i havets djup som farorna som finns i djupet av det mänskliga psyket.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Heine Bakkeid