För kärlekens skull (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (273.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Eva Röse
Utgivningsdatum
2018-05-17
Upplaga
1
Förlag
Massolit förlag
Översättare
Ninni Holmqvist
ISBN
9789176795538
För kärlekens skull (ljudbok)

För kärlekens skull (ljudbok)

(2 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-05-17
129
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Christian sitter i sin bil parkerad i skogen. På håll kan han se Leonora, hans hustru sedan tjugo år, springa längs med vägen. Hon anar inget, har musik i öronen och är helt uppslukad av sin löpning. Dold av mörkret och regnet väntar han, redo att närma sig henne, med strålkastarna släckta. Beredd att ge deras äktenskap ett brutalt slut.

Christian och Leonora ser ut att ha allt: ett bra äktenskap, ett drömhus med utsikt mot Vejlefjorden, och en son som just friskförklarats efter en långvarig sjukdom. Men på en fest med Christians kollegor får Leonora se sin make tillsammans med en yngre kvinna. För första gången slås hon av insikten att hon kan bli lämnad av mannen hon älskar. Hon som har offrat allt för att ta hand om sin familj. Leonora fattar ett beslut, hon ska skydda det hon älskar till varje pris.

För kärlekens skull är en roman om kärlek och uppoffringar, om relationens vinnare och förlorare, om passion, sex och mord. Det är den andra boken som översatts till svenska. Den hemliga kvinnan utkom 2017.

Denna titel kommer ut på Massolit Förlag som ingår i Norstedts Förlagsgrupp.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Ekberg

  • Den hemliga kvinnan

    Anna Ekberg

    Familjehemligheter, girighet och kärlek i thrillerartad roman Louise lever ett bra liv med sin man Joachim på Christiansÿ där hon har ett litet café. En dag mitt i sommarens högsäsong, dyker en främling upp och ...

  • Ett stulet liv

    Anna Ekberg

    Uganda år 2000. Rebekka och hennes mamma är på väg till sjukhuset, föraren är stressad eftersom Rebekka håller på att föda. Hon är endast sjutton år gammal, uppvuxen i Danmark och befinner sig i landet enbart på grund av faderns arbete på ambassad...

Bloggat om För kärlekens skull