Sommar på den lilla ön i havet (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (236.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Den lilla ön i havet (del 1)
Inläsare
Kerstin Andersson
Utgivningsdatum
2018-05-11
Upplaga
1
Förlag
Massolit förlag
Översättare
Birgitta Karlström
ISBN
9789176795682
Sommar på den lilla ön i havet (ljudbok)

Sommar på den lilla ön i havet (ljudbok)

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-05-11
149
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Flora är säker på att hon gjorde rätt som valde myllret och karriären i storstan framför den ödsliga skotska ö där hon växte upp. Vad fanns det för henne på Mure? En plats där alla har känt henne hela hennes liv, och där ingen någonsin kommer att låta henne glömma det förflutna.

Men när en ny klient ger henne ett uppdrag tvingas hon bryskt tillbaka till ön, i ett försök att få med sig de motvilliga öborna i projektet.

Plötsligt bor hon åter med sina bröder (alla högljudda bjässar tillsynes oförmögna till grundläggande hushållsarbete) och hennes pappa, det liv hon har kämpat så hårt för att komma bort ifrån. I ett försök att göra sin nygamla tillvaro på ön dräglig bestämmer hon sig för att ta sina matlagningskunskaper och gjuta liv i det dammiga, lilla rosa huset i hamnen. Problemet är bara att öborna hon ska övertyga inte har mycket till övers för Flora, som inte varit tillbaka på ön sedan hennes mamma gick bort.

För att kunna lyckas med sitt projekt och komma vidare i livet måste hon sluta fred med de misstag hon en gång gjort. Hon måste bestämma sig för var hennes framtid egentligen finns, och hon måste sluta fly.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sommar på den lilla ön i havet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Rekommenderar den varmt!
    Kim M. Kimselius, 17 juni 2018

    När jag läste rubriken till boken, Sommar på den lilla ön i havet, kändes det som en upprepning av tidigare böcker. Jag var rädd för att det inte skulle bli lika stor behållning av att lyssna på den här boken som de tidigare, men jag hade fel. Visst finns de välbekanta ingredienserna där: ung kvinna som bryter med allt det vanliga och börjar med något helt nytt, två stiliga män som hon ska välja mellan, men ändå är det inte likadant som i tidigare böcker.

    Jag njöt när jag läste om Fl... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Sommar på den lilla ön i havet