Höstregn (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Höstserien (del 2)
Antal sidor
395
Utgivningsdatum
2018-08-29
Upplaga
1
Förlag
Massolit
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
233 x 160 x 30 mm
Vikt
680 g
SAB
Hc
ISBN
9789176795842
Höstregn (inbunden)

Höstregn

(23 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-08-29
239
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Höstregn tar vid precis där Höstsol slutade, i ett svårt sargat och desperat Sverige.

Större delen av Europa är strömlöst och utan fungerande kommunikationer. Ledningsplatser är utslagna och timmarna går utan motreaktioner samtidigt som motståndarens trupper korsar gränserna.

Tiden är knapp och hundratusentals liv står på spel. Livvakten Christian Vindelby hamnar mitt i försöken att upprätta en ny ledning av landet, Johanna är fast i en desperat stridsvagnsduell och Jonas är strandad i kaoset söder om Uppsala tillsammans med barnen, samtidigt som ett enormt ansvar läggs på hans axlar.

I försvarsledningscentret i Moskva har Misjas kamp för överlevnad bara börjat och i USA arbetar dolda krafter för att eskalera situationen ytterligare.

När gamla ledare faller kan man inte längre kontrollera vilka som tar deras plats. En desperat plan formas, men frågan är om alla är beredda att betala priset?

Höstregn är den dramatiska och rafflande upplösningen i Lars Wilderängs bästsäljande boksvit som inleddes med romanen Höstsol.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Höstregn. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Sämsta hittills,
  Jim Posio, 15 oktober 2018

  En kort tillbakablick efter att knappt orkat lyssna på det här senaste alstret. Det är så mycket militär fakta att själva storyn drunknar i alla facktermer och vapenbenämningar. Endast i slutet kunde jag fokusera utan att ideligen somna om, då blev storyn någorlunda "linjär" . NOT: Har lyssnat på dem flesta böckerna av wilderäng innan och definitivt i denna sköna serien, det här var den klart sämsta utan konkurrens. Tyvärr, men det är vad jag tycker!

 2. Höstrysare!
  Leif Fagerlund, 14 september 2018

  Det var intressant att följa upp händelseutvecklingen efter Höstsol, men också skrämmande att se hur vapenutvecklingen inom atombombsstorleken kontra sprängkraften framfördes på ett ruggigt sätt med en bomb i ryggsäcksstorlek. Man får hoppas att vi människor inte utför det som sker i boken.

 3. Lars Wilderäng har gjort det igen!
  Claes Wallin, 14 september 2018

  Även denna bok är en bladvändare som del 1 och även hans första 2 böcker. Allt är kusligt verkligt om hur det skulle kunna gå i dagens oroliga värld.

 4. Svensk technothriller när den är som bäst.
  Kai Rämö, 14 september 2018

  Wilderäng skriver bra och initierat. Sträckläste, eftersom man inte kunde lägga ifrån sig boken, det brukar vara ett bra betyg. Och ganska optimistisk stil ändå, inte så dystopiskt som en sådan här bok kan vara.

  Ska bli intressant att läsa framtida böcker.

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om Höstregn