Höstregn (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Höstserien (del 2)
Utgivningsdatum
2018-08-30
Upplaga
1
Förlag
Massolit förlag
ISBN
9789176795859

Höstregn E-bok

(25 röster)  |  Läs 3 recensioner
E-bok,  Svenska, 2018-08-30

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Höstregn tar vid precis där Höstsol slutade, i ett svårt sargat och desperat Sverige.

Större delen av Europa är strömlöst och utan fungerande kommunikationer. Ledningsplatser är utslagna och timmarna går utan motreaktioner samtidigt som motståndarens trupper korsar gränserna.

Tiden är knapp och hundratusentals liv står på spel. Livvakten Christian Vindelby hamnar mitt i försöken att upprätta en ny ledning av landet, Johanna är fast i en desperat stridsvagnsduell och Jonas är strandad i kaoset söder om Uppsala tillsammans med barnen, samtidigt som ett enormt ansvar läggs på hans axlar.

I försvarsledningscentret i Moskva har Misjas kamp för överlevnad bara börjat och i USA arbetar dolda krafter för att eskalera situationen ytterligare.

När gamla ledare faller kan man inte längre kontrollera vilka som tar deras plats. En desperat plan formas, men frågan är om alla är beredda att betala priset?

Höstregn är den dramatiska och rafflande upplösningen i Lars Wilderängs bästsäljande boksvit som inleddes med romanen Höstsol.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Höstregn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Skrämmande nutid?
  Lars, 3 februari 2019

  Belyser dagens spända relation med våra grannar? Kan knappast tro det, men det finns en rädsla som författaren så väl hittar i oss.

 2. Innehåll / format
  Anton Ivarsson Ekman, 18 september 2018

  Spännande bok där storylinen skapar bra helhet. Mindre detaljer som stör återkommer i berättelsen, men överlag är fortsättningen på Höstsol välskriven. 4 stjärnor för innehållet.

  Första gången jag testade på e-bokskonceptet. Helt ok upplevelse, även om det var lite rörigt att få det att funka till en början. 3 stjärnor för formatet.

 3. Avslut
  R, 14 september 2018

  Bra avslut från Höstsol, kanske inte L.W's bästa bok, men ändå spännande från början till slut.
  Bokus dito-appen däremot kommer jag nog inte använda fler gånger.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Lars Wilderäng