Höstregn (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (389.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Höstserien (del 2)
Inläsare
Niklas Engdahl
Utgivningsdatum
2018-09-17
Upplaga
2
Förlag
Massolit förlag
ISBN
9789176795866

Höstregn Ljudbok

(84 röster)  |   Läs 8 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-09-17

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Höstregn tar vid precis där Höstsol slutade, i ett svårt sargat och desperat Sverige.

Större delen av Europa är strömlöst och utan fungerande kommunikationer. Ledningsplatser är utslagna och timmarna går utan motreaktioner samtidigt som motståndarens trupper korsar gränserna.

Tiden är knapp och hundratusentals liv står på spel. Livvakten Christian Vindelby hamnar mitt i försöken att upprätta en ny ledning av landet, Johanna är fast i en desperat stridsvagnsduell och Jonas är strandad i kaoset söder om Uppsala tillsammans med barnen, samtidigt som ett enormt ansvar läggs på hans axlar.

I försvarsledningscentret i Moskva har Misjas kamp för överlevnad bara börjat och i USA arbetar dolda krafter för att eskalera situationen ytterligare.

När gamla ledare faller kan man inte längre kontrollera vilka som tar deras plats. En desperat plan formas, men frågan är om alla är beredda att betala priset?

Höstregn är den dramatiska och rafflande upplösningen i Lars Wilderängs bästsäljande boksvit som inleddes med romanen Höstsol.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Höstregn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lars spår som vanligt pricksäkert om framtiden.
  -, 4 april 2024

  En välskriven bok om hur det skulle kunna hända. Detta skrivet innan den fullskaliga invasionen av Ukraina. "Respekt"

 2. Bra, underhållande men för mycket faktafel
  -, 4 juni 2023

  Boken och serien är bra, underhållande men återigen på tok för mycket faktafel för någon som utger sig att vara förståsigpåare i försvars- och militärsäkerhet. Förväntar mig bättre Lars.

 3. 100% läsvärd
  -, 22 juni 2022

  Spännande och väl genomtänkt.

 4. Bra historier
  Maria Friberg, 27 oktober 2020

  Jag gillar hans berättelser. Historierna är tänkvärda. Lite mycket militär-jargong och vapen-detaljer, men jag har vant mig efter att ha läst så många av hans böcker.

 5. Hafsigt avslutat värv
  -, 11 februari 2019

  I Höstregn är det så dags att knyta ihop säcken i berättelsen om hur det moderna krigets fasor skulle kunna se ut. Detta skulle kunna vara, och borde så varit, en möjlighet för författaren att mejsla ut karaktärerna ytterligare och gett mer djup till berättelsen. Men icke sa nicke. Istället trycker han på gaspedalen och klichéerna (som redan var för många i första delen) haglar i kulsprutehastighet och karaktärerna blir om möjligt ännu mer orelaterbara. Det finns några intressanta skeenden, f... Läs hela recensionen

 6. Spänning
  Stefan W, 29 november 2018

  Spännande med ett möjligt scenario i en orolig värld. Dock lite mycket nörd detaljer kring vapen och ammunision. Läsvärd för er som önskar en modern krigs skildring

 7. Fängslande. Skrämmande.
  Westberg, 22 november 2018

  Hakar på bra där HöstSol slutade. Trovärdig? Ja och nej. Man kastas mellan eventuell verklighet och fiction på ett fängslande och beroendeframkallande sätt. Kanske lite väl " cliche'igt snaskig" emellanåt.

 8. Sverige i kris
  Bengt Åke, 13 oktober 2018

  Höstsol och Höstregn är två böcker som hör ihop och måste läsas i rätt ordning. Inledningsvis svårt att greppa de olika karaktärerna men när själva berättelsen kommer igång så är det svårt att lägga ifrån sig boken. Wilderäng har mycket god kunskap om det militära systemet i Sverige och tränger in i det hemliga systemet mycket övertygande. En otäck vision om vad som skulle kunna inträffa om Ryssland verkställer sina anfallsplatserna på Sverige.

Visa alla 8 recensioner

Fler böcker av Lars Wilderäng