Alltid din dotter (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
295
Utgivningsdatum
2019-04-10
Upplaga
1
Förlag
Massolit
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
166 g
SAB
Hc
ISBN
9789176795989

Alltid din dotter

(55 röster)  |   Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2019-04-10
89
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I det gula huset på åsen står Jill Bergstrands dörr ofta på vid gavel. Hit kan vem som helst komma, när som helst. Hon ställer upp, hjälper till och tar hand om allt och alla och begär aldrig något tillbaka. Livet går sin gilla gång tills en enträgen släktforskare dyker upp. Denne har information om Jills mor Miriam. Historien är så osannolik att Jill först avfärdar den, men släktforskaren ger sig inte, och en redan komplicerad relation mellan mor och dotter ställs på sin spets. Hur ska de förhålla sig till den händelse som ingen av dem någonsin pratar om?

Samtidigt sveper förändringens vindar genom Jills trygga tillvaro. När avståndet till tonårsdottern växer, en oroväckande nyhet sprids på jobbet och den tillfälliga grannen Lucas dyker upp, kan inte ens post-it-lapparna med visdomsord om lycka ändra det faktum att inget kommer att bli sig likt.

Alltid din dotter är en roman om tre kvinnors sökande efter svar, begravda hemligheter som flyter upp till ytan och hur svårt det faktiskt är att sluta fred med sitt förflutna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Alltid din dotter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Feel good
    Elin Åkerman, 15 augusti 2023

    En fin berättelse om kvinnors öden och hur en relation mellan mor och dotter kan vara komplicerat genom olika händelser i livet

  2. Mycket läsvärd liksom alla hennes böcker
    CW, 25 maj 2021

    Alla Caroline Säfstrands böcker har fallit mej i smaken. Känns genuina och nära verkligen, gillar hennes sätt att skriva. Verkligen läsvärd.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Caroline Säfstrand