The Source : förstå din hjärna, förändra ditt liv (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
270
Utgivningsdatum
2020-01-24
Upplaga
1
Förlag
Massolit
Översättare
Eva Trägårdh
Originaltitel
The Source
Medarbetare
Sundberg, Maria (form)
Dimensioner
217 x 141 x 21 mm
Vikt
416 g
SAB
Do
ISBN
9789176796160
The Source : förstå din hjärna, förändra ditt liv (inbunden)

The Source : förstå din hjärna, förändra ditt liv

(2 röster)
Inbunden Svenska, 2020-01-24
79 216
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I The Source berättar hjärnforskaren och läkaren Tara Swart hur vi genom att förändra vårt sätt att tänka kan bryta destruktiva mönster och komma närmare det vi vill uppnå med våra liv. Swart använder sig av samma attraktionslag som vi kan läsa om i böcker som The Secret, men hon skalar av mystiken och visar på en grundläggande sanning som de senaste genombrotten inom hjärnforskningen bekräftat. Många saker vi söker efter i livet - god hälsa, lycka, rikedom och kärlek - styrs ofta av vår förmåga att tänka, känna och ta rätt beslut. Med andra ord, av vår egen hjärna.

Genom att förstå vilka signaler kroppen har sänt ut till oss, ibland lång tid innan vi blir riktigt sjuka, eller så stressade att vi går in i väggen, kan vi förhindra att läget blir allvarligt. Hon visar också på hur vi ofta låter känslor styra våra beslut, vilket inte alltid leder oss dit vi vill, utan istället kan göra det svårare för oss att uppnå våra drömmar. Genom att bli medvetna om vad som händer i våra egna kroppar, vad som styr våra tankar och känslor får vi också nycklarna till att faktiskt kunna ta oss dit vi vill i livet.

Med sin fyrastegsplan för att ge hjärnan bättre förutsättningar och förmåga kombinerar Tara Swart i The Source vetenskap och andlighet på ett praktiskt och lättillgängligt sätt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tara Swart