De dödas ljus (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (251.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Nordlandstrilogin (del 2)
Inläsare
Sanna Bråding
Utgivningsdatum
2020-05-08
Upplaga
1
Förlag
Massolit förlag
ISBN
9789176796344

De dödas ljus Ljudbok

(3 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2020-05-08

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Regissören Sebastian bestämmer sig så snart han ser bilderna av den nedlagda fabriken i det inre av Norrland att Där! Och ingen annanstans! ska han göra sin nya musikvideo med sångerskan Kleo. Kleos yngre syster Rebecka följer med som assistent.

Redan första inspelningsdagen stöter de på problem då Kleos iPhone blir stulen av en tatuerad pojke som tycks använda fabriken som sin privata koja. Omtumlade av händelserna beger sig sällskapet till byn Lycke för att övernatta. Invånarna tycks vara ett sammansvetsat folk som tar emot dem med öppna armar, men de börjar snart bete sig underligt. Och inte blir det bättre av att ett oväder gör att de måste stanna där längre än planerat.

Det går sakta upp för besökarna från storstaden vilka hemligheter den lilla byn ruvar på och de inser att de måste försöka ta sig därifrån till varje pris.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Björn B Jakobsson

  • Vid vägs ände

    Björn B Jakobsson

    Isad tillvaro Vistelsen i det ensliga huset skulle bli början på något nytt för dem båda. I stället blev det början på deras värsta mardröm. Under höstlovet beger sig Ivona och hennes femtonåriga styvdotter Polly till ett ensligt beläget hus i när...

  • Djävulens pentagram

    Björn B Jakobsson

    Journalisten Petra skickas på uppdrag norrut till sina gamla hemtrakter. Hon ska skriva en artikel om "synska Greta", en flicka som hjälpt polisen att hitta en försvunnen tonårskille. Men vid upptäckten var han bortom all hjälp. Mördad. Nu har Gre...