Djävulens pentagram (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (279.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Nordlandstrilogin (del 3)
Inläsare
Sanna Bråding
Utgivningsdatum
2020-05-15
Upplaga
1
Förlag
Massolit förlag
ISBN
9789176796351

Djävulens pentagram Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2020-05-15

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Journalisten Petra skickas på uppdrag till sina gamla hemtrakter norröver för att skriva en artikel om "synska Greta", flickan som hjälpte polisen att hitta en försvunnen tonårskille som vid upptäckten var bortom all hjälp. Han hade blivit mördad.

Gretas gloria har hamnat på sned hennes magiska krafter ifrågasätts och lokalbefolkningen har börjat trakassera Greta och hennes mamma Virona. Samtidigt börjar mystiska stjärnor dyka upp, vissa ritade i blod. Det är som om helvetet brutit lös i Kirunatrakten.

Under resans gång börjar Petra ana ett kusligt samband mellan allt djävulskt som händer och hennes egen trasiga uppväxt. Och hon kommer till den fasansfulla insikten att det inte bara är hennes egna, inre demoner som kommer upp till ytan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Björn B Jakobsson

  • Vid vägs ände

    Björn B Jakobsson

    Isad tillvaro Vistelsen i det ensliga huset skulle bli början på något nytt för dem båda. I stället blev det början på deras värsta mardröm. Under höstlovet beger sig Ivona och hennes femtonåriga styvdotter Polly till ett ensligt beläget hus i när...

  • De dödas ljus

    Björn B Jakobsson

    En väg in - ingen väg ut. Det är kärlek vid första ögonkastet! Regissören Sebastian bestämmer sig så snart han ser bilderna av den nedlagda fabriken i det inre av Norrland. Där och ingen annanstans ska han göra sin nya musikvideo med sångerskan Kl...