Goodbye, Bukarest (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (207.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Astrid Seeberger
Utgivningsdatum
2018-08-24
Förlag
Weyler förlag
ISBN
9789176811696
Goodbye, Bukarest (ljudbok)

Goodbye, Bukarest (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-08-24
139
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Kriget är slut, en ung kvinna från de gamla tyska områdena borta vid Östersjön har under flykten västerut skilts från sin familj och hamnat i södra Tyskland. Hon gifter sig, får en dotter, Astrid, och snart också kontakt med resten av den skingrade familjen. Utom med den älskade brodern Bruno, pilot under kriget, nu helt försvunnen. Död?

Det blir Astrids uppgift att som vuxen och väletablerad läkare i Sverige fortsätta sökandet efter morbrodern. Det för henne till Bukarest och till en berättelse om Bruno som med all sin osannolika dramatik gestaltar ett europeiskt flyktingöde.

Efter att ha berättat om modern med flyktingansiktet i Nästa år i Berlin! återkommer nu Astrid Seeberger med en lika omskakande berättelse om jakten på den försvunne Bruno. Astrid Seeberger, som är född i Tyskland men kom till Sverige som sjuttonåring, är njurläkare i Stockholm och debuterade som författare med boken Den skamlösa nyfikenheten.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Astrid Seeberger

  • Den skamlösa nyfikenheten

    Astrid Seeberger

    Vad gör en läkare när en patient inte tar sin medicin? Eller när patienten inte vill ha hjälp trots att det kan kosta henne livet? Om det är en bra läkare tar hon reda på varför - och det är en konst, en svår konst. Det förutsätter ett äkta möte m...

  • Nästa år i Berlin

    Astrid Seeberger

    En dotter, vuxen och sen länge rotad i Folkhemssverige, berättar om en mor med ett flyktingansikte, märkt för livet av sina upplevelser under andra världskriget. Om en far som spelar bort mörkret med sitt valthorn, om morfadern som går omkring som...