No one cries for you : i huvudet på en entreprenör (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
286
Utgivningsdatum
2018-07-30
Förlag
Type and Tell
Dimensioner
215 x 143 x 16 mm
Vikt
465 g
SAB
Lz Bengtsson, Ulf
ISBN
9789176832509
No one cries for you : i huvudet på en entreprenör (häftad)

No one cries for you : i huvudet på en entreprenör

(1 röst)
Häftad Svenska, 2018-07-30
239
Skickas inom 7-10 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Ulf Bengtsson är en man med en närmast obegriplig drivkraft och energi. Som 20-åring vann han junior-EM i bodybuilding, sedan tog han tio SM i rad och deltog i lika många världsmästerskap - som bäst var han rankad trea i världen - innan han på ett hotellrum i Manilla en dag såg sin plågade kropp i spegeln, insåg att det fanns större värden i livet i livet och började undra vad han egentligen höll på med.
Energin krävde fortfarande sitt utlopp. Han startade WorldClass, som skulle bli den största fitnesskedjan i Europa. I slutet av 80-talet byggde han WorldClass-centers i Moskva och Leningrad. Han etablerade sig i Prag, Bukarest, Paris...
Det gick som tåget, men en ödesdiger dag i Moskva i april 1995 förstod han att hans medarbetare tillsammans med starka krafter i staden hade förrått honom och stulit hela den ryska rörelsen, värd miljontals dollar. Han var nere för räkning, men inte utslagen.
Det här är berättelsen om hur han mot alla odds tog sig tillbaka. En historia om vikten av att tro på sig själv och alltid göra det bästa.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. No one cries for you : i huvudet på en entreprenör
  2. +
  3. Dopning, dieter och drivkrafter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dopning, dieter och drivkrafter av Katarina Johnson, Mats Kardell (inbunden).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ulf Bengtsson

  • Allergi och astma

    Catarina Almqvist Malmros, Morgan Andersson, Ulf Bengtsson, Mikael Benson, Janne Björkander

    Allergi och astma är en unik bok som ger en bred samlad kunskap om astma, allergologi och annan överkänslighet. Boken har genomgått genomgripande förändringar och är en kraftigt reviderad version av Allergi och annan överkänslighet i praktisk sjuk...