No one cries for you (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
331
Utgivningsdatum
2018-07-30
Förlag
Zen Invest
ISBN
9789176832516

No one cries for you E-bok

I huvudet på en entreprenör

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2018-07-30
64
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Ulf Bengtsson är en man med en närmast obegriplig drivkraft och energi. Som 20-åring vann han junior-EM i bodybuilding, sedan tog han tio SM i rad och deltog i lika många världsmästerskap - som bäst var han rankad trea i världen - innan han på ett hotellrum i Manilla en dag såg sin plågade kropp i spegeln, insåg att det fanns större värden i livet i livet och började undra vad han egentligen höll på med.
Energin krävde fortfarande sitt utlopp. Han startade WorldClass, som skulle bli den största fitnesskedjan i Europa. I slutet av 80-talet byggde han WorldClass-centers i Moskva och Leningrad. Han etablerade sig i Prag, Bukarest, Paris...
Det gick som tåget, men en ödesdiger dag i Moskva i april 1995 förstod han att hans medarbetare tillsammans med starka krafter i staden hade förrått honom och stulit hela den ryska rörelsen, värd miljontals dollar. Han var nere för räkning, men inte utslagen.
Det här är berättelsen om hur han mot alla odds tog sig tillbaka. En historia om vikten av att tro på sig själv och alltid göra det bästa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ulf Bengtsson

  • Allergi och astma

    Gunilla Hedlin, Kjell Larsson, Catarina Almqvist Malmros, Morgan Andersson, Ulf Bengtsson

    Allergi och astma är en unik bok som ger en bred samlad kunskap om astma, allergologi och annan överkänslighet. Boken har genomgått genomgripande förändringar och är en kraftigt reviderad version av Allergi och annan överkänslighet i praktisk sjuk...