Vision och vetande : om det digitala samhället (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
169
Utgivningsdatum
2019-02-05
Förlag
Type and Tell
Dimensioner
211 x 136 x 11 mm
Vikt
257 g
SAB
Bv
ISBN
9789176835487
Vision och vetande : om det digitala samhället (häftad)

Vision och vetande : om det digitala samhället

Häftad,  Svenska, 2019-02-05
172
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vision och vetande : om det digitala samhället Kan levereras innan julafton
En berättelse om hur bredband och utbyggnaden av den digitala infrastrukturen skapar förutsättningar för ett nytt samhälle.

Boken beskriver dels visionen om det digitala samhället, vilket är framtidsbilden om vad som kan förväntas samt vetandet om vad vi redan nu känner till om det som sker eller redan har hänt.

Bredbandsnäten ger oss förutsättningar att göra nya saker och skapa nya funktioner som tidigare varit omöjliga att uppnå. Digitaliseringen påverkar allt och alla och innebär ett helt nytt samhällssystem som tidigare främst varit en vision.

Vision och vetande om det digitala samhället är en bok där fakta presenteras och nya möjligheter. framställs. En intressant läsning för samhällsdebattörer och verksamma inom offentlig förvaltning och en vägledning till det digitala samhället.

Crister Mattsson har under många år varit verksam på ett forskningsinstitut med fokus på frågor om hur bredband påverkar samhället. Crister har också varit engagerad som rådgivare åt kommuner och regioner inom både Sverige och EU. Crister är även en ofta anlitat föredragshållare och har hållit presentationer på många platser och ett stort antal universitet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vision och vetande : om det digitala samhället
  2. +
  3. Tankar efter en pandemi : och lärdomarna inför nästa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tankar efter en pandemi : och lärdomarna inför ... av Anders Tegnell, Fanny Härgestam (inbunden).

Köp båda 2 för 391 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Crister Mattsson