Trygghet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
350
Utgivningsdatum
2016-02-17
Förlag
Type and Tell
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
355 g
SAB
Hc
ISBN
9789176836491
Trygghet (häftad)

Trygghet

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2016-02-17

Slutsåld

Det har gått tre år sedan Klara överlevde sin sambos mordförsök. På ytan är hon en framgångssaga men ärren finns kvar och tilliten till män är obefintlig. Det är på en arbetsresa till Kosovo som hon möter Bianca.

Bianca är sjutton år och såld till en bordell av sina fosterföräldrar. I bordellen har hon fött ett barn. Hennes allt. När hon får reda på att bordellen ska sälja barnet tvingas hon sätta sitt eget och barnets liv på spel i en livsfarlig flykt. Under flyktens gång korsas Klaras och Biancas vägar och de tvingas möta sina rädslor i jakten på trygghet. Ska Klara våga lita på och älska en man igen? Och hur långt är Bianca beredd att gå för att rädda sitt barn?

Lisa Westerlund vann 2013 tidningen mamas författartävling med manuset till debutromanen Klarhet (2015). Trygghet är en fristående uppföljare till Klarhet och den andra boken i serien om Klara.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Trygghet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Trygghet

    Trygghet är en fristående uppföljare till boken Klarhet.
    Trygghet är spännande samtidigt som den belyser ett samhällsproblem nämligen prostitution och traffiking.
    Den handlar om Bianca sjutton år och såld till en bordell i Kosovo. På bordellen har hon fött ett barn. När Bianca får reda på att bordellen skall sälja hennes älskade barn tvingas hon sätta sitt eget och barnets liv på spel i en livsfarligt flykt.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Trygghet