Falkenbergsmorden : bittert svek (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
378
Utgivningsdatum
2016-05-30
Förlag
Type and Tell
Dimensioner
210 x 135 x 20 mm
Vikt
548 g
SAB
Hc
ISBN
9789176837412
Falkenbergsmorden : bittert svek (häftad)

Falkenbergsmorden : bittert svek

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2016-05-30

Slutsåld

Bittert svek är den första delen av Falkenbergsmorden.
Längs den halländska kusten i idylliska Falkenberg sker en grov misshandel som slutar i mord och en man hittas vid utomhusscenen vid Vallarnas friluftsområde. Kriminalinspektör Kajsa Rudolfsson och hennes kolleger från Falkenbergspolisen inleder förundersökningen. Under utredningens gång återfinns liket av en kvinna på stranden i det lilla fiskeläget Glommen strax norr om Falkenberg. Till att börja med verkar de två morden inte ha med varandra att göra.
När polisen tror att de är på rätt spår sker ytterligare en misshandel. Denna gång är det en av Kajsas bästa väninnor som råkar illa ut.
Nutid och dåtid vävs långsamt ihop till en intrig där historien hinner ikapp var och en som försökt att förtränga den. Pengar och svek kan sätta igång de mörkaste av krafter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Falkenbergsmorden : bittert svek. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Egenutgivning av klass
    Rutles, 23 juni 2017

    Efter att ha legat och väntat cirka en månad på mitt nattygsbord började jag härom kvällen läsa Bitter svek. En egenutgiven bok som visat att det finns guldkorn att plocka i den kategorin som många läsare missar då en egenutgivande författare har svårt att nå ut i bruset av de stora förlagen. Boken är välskriven och polisarbetet skildras på ett autentiskt och trovärdigt sätt ( jo jag vet vad jag pratar om efter 37 år i yrket).Kommer att läsa CT Karlssons uppföljare Högt fall också.

  2. Trevlig deckare
    Villivonkansbooks, 10 februari 2017

    Kajsa Rudolfsson tillsammans med sina kollegor vid polisen i Falkenberg är en ny mycket trevlig bekantskap. Poliserna och främst Kajsa är trevliga att följa , en liten extra kul grej med Kajsa är att hon rider och gillar hästar. Gillar att poliserna inte är äldre män med alkoholproblem som man ser för ofta i andra deckare. Var en bra story och handling i den, den drevs framåt hela tiden och man ville veta hur det gick. Länge blev man lurad på vem mördaren är, inte alls den jag trodde från bör... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av C T Karlsson