Änglar i mitt hår (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
284
Utgivningsdatum
2016-12-07
Förlag
Massolit Pocket
Översättare
Birgitta Karlström
Originaltitel
Angels in my Hair
Dimensioner
180 x 113 x 24 mm
Vikt
154 g
SAB
Lz Byrne, Lorna,Ceaa
ISBN
9789176910719
Änglar i mitt hår (pocket)

Änglar i mitt hår

(5 röster)
Pocket Svenska, 2016-12-07
55
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 99 kr för privatpersoner.
Bokens författare Lorna Byrne har så länge hon kan minnas sett änglar och de har ständigt varit hennes vänner, följeslagare och vägledare. Nu berättar hon historien om sitt liv och vi får möta änglarna från andevärlden, som hon menar alltid finns omkring oss.

När Lorna var två år gammal sa en läkare till hennes mamma att han misstänkte att Lorna var efterbliven. Hennes familj hade lagt märke till att hon ofta var frånvarande och verkade befinna sig i en annan värld. Sanningen var att Lorna faktiskt var någon annanstans: hon var hos änglarna. Hon tittade på vad de gjorde, hon pratade och lekte med dem. Som hon ser det har hon alltid levt mellan två världar: den mänskliga världen och andevärlden.
Under många år trodde hon att alla andra också kunde se det hon såg, men änglarna sa till henne att det skulle vara deras hemlighet. Det är först nu, med den här boken, som hon för allra första gången berättar om mycket av det hon har sett genom åren.
I Änglar i mitt hår får vi följa Lornas liv med änglarna och hennes önskan är att alla som läser den här boken ska upptäcka att de inte är ensamma, att det alltid finns en skyddsängel vid deras sida för att hjälpa dem oavsett vilka svårigheter de hamnar i.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Änglar i mitt hår
  2. +
  3. Trappor till himlen : änglarna visar vägen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Trappor till himlen : änglarna visar vägen av Lorna Byrne (inbunden).

Köp båda 2 för 282 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Änglar i mitt hår