Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
278
Utgivningsdatum
2017-06-20
Förlag
Massolit Pocket
Översättare
Birgitta Karlström
Originaltitel
The highest principle
Dimensioner
178 x 110 x 17 mm
Vikt
156 g
SAB
Dokb
ISBN
9789176910726
Den högsta principen : att välja kärlek framför rädsla (pocket)

Den högsta principen : att välja kärlek framför rädsla

(2 röster)
Pocket Svenska, 2017-06-20
59
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Författaren till den bästsäljande Healingkoden visar i sin nya bok hur man blir fri från stress och når ett harmoniskt och framgångsrikt liv.

Vet du att de allra flesta problem vi upplever i livet har sitt upphov i stress? Inte stress som att ha för mycket att göra på jobbet, eller inte hinna med städningen hemma, utan riktigt djup stress, stress som beror på tidigare katastrofer, på svåra oförrätter, på obearbetade upplevelser. Stress som är så djup att den lagras i dina cellminnen och ger upphov till sjukdom och ohälsa.

I Den högsta principen visar Alexander Loyd hur vi kan komma till rätta med den djupa stress som gör att vi mår dåligt, koncentrerar oss på fel saker i livet och har så svårt att nå våra mål. Här lär vi oss enkla steg-för-steg-övningar för att läka ut stressen på cellnivå och vi får verktygen vi behöver för att undvika att mer stress skapas i livet.

Alexander Loyd har doktorerat i psykologi och naturmedicin. Efter en blygsam start i sin egen källare, med knappa resurser och utan marknadsföring, har han byggt upp en av de största praktikerna i världen, med klienter i alla amerikanska delstater och över hundra andra länder. Hans djupa övertygelse om att man måste läka bakomliggande andliga problem för att komma till rätta med fysiska och mentala svårigheter, har lett till att han har utvecklat ett väletablerat behandlingsprogram. Hans första bok, Healingkoden, är en internationell storsäljare och den finns för närvarande i tryck i över tjugofem länder.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den högsta principen : att välja kärlek framför rädsla
  2. +
  3. Livsregler : 21 valda sanningar för ett lyckligare liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Livsregler : 21 valda sanningar för ett lycklig... av Mikael Sandlin (häftad).

Köp båda 2 för 192 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Alexander Loyd