Telia : alliansregeringen och korruptionen (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
306
Utgivningsdatum
2016-05-18
Förlag
Massolit Pocket
Dimensioner
177 x 110 x 20 mm
Vikt
173 g
SAB
Qz Telia
ISBN
9789176930038
Telia : alliansregeringen och korruptionen (pocket)

Telia : alliansregeringen och korruptionen

Pocket Svenska, 2016-05-18
55
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Telia - Alliansregeringen och korruptionen är en sann berättelse om hycklande politiker, hänsynslösa oligarker och korrupta makthavare. Nepotism, hot och mutor förekommer flitigt, liksom avlyssning och kränkande av mänskliga rättigheter. Miljardbelopp byter ägare lättvindigt. Vissa människor dör och andra försvinner spårlöst. Men det mest uppseendeväckande med TeliaSoneras historia är kanske inte de spektakulära händelserna i länder som Uzbekistan och Vitryssland utan det som utspelat sig i Sverige, i maktens korridorer i Rosenbad. Idag är det ingen som säkert vet vem eller vilka som bär det yttersta ansvaret för det statliga Televerkets metamorfos. Ingen har kunnat stoppa de oetiska affärerna med skrupelfria makthavare i forna Sovjetrepubliker. Här får du reda på spelet bakom kulisserna och bakgrunden till TeliaSoneras tvärvändning och beslutet att lämna marknaderna.

Patricia Hedelius är börskrönikör och ekonomijournalist på Svenska Dagbladet. Hon har tidigare arbetat på Dagens Nyheter och Affärsvärlden. Som utbildad finansekonom vid Stockholms universitet startade hon sin karriär som rådgivare i företagsaffärer och började arbeta som ekonomijournalist på världens största nyhetsbyrå, Reuters. Patricia har bland annat följt och granskat de stora svenska bankerna i finanskrisen liksom riskkapitalbolagens många affärer och deras vinster i välfärdsbolag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Telia : alliansregeringen och korruptionen
  2. +
  3. Du gamla, du fria : moderat utrikespolitik från högerparti till alliansregering

De som köpt den här boken har ofta också köpt Du gamla, du fria : moderat utrikespolitik från... av Ann-Sofie Dahl (häftad).

Köp båda 2 för 276 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Patricia Hedelius

Bloggat om Telia : alliansregeringen och korruptionen