Gotländska gårdsbutiker & kaféer (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
På resa genom Sverige
Antal sidor
164
Utgivningsdatum
2017-05-12
Upplaga
1
Förlag
Isaberg förlag AB
Medarbetare
Lindblad, Jonas (form) / Fägerlind, Ann-Charlotte (foto)
Dimensioner
315 x 193 x 25 mm
Vikt
870 g
SAB
Qim
ISBN
9789176949337
Gotländska gårdsbutiker & kaféer (inbunden)

Gotländska gårdsbutiker & kaféer

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2017-05-12
248
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
När inlandsisen drog sig tillbaka från Östersjön för ungefär 10 000 år sedan lämnade den kvar ett antal öar med öppna hedlandskap och skogar med tall och lövträd. En av dessa öar är Gotland, mest känt för sina raukar och grottor. Låt oss resa dit och titta närmare på den svenska ö vars sjöfart var en viktig del för handeln mellan Öst- och Västeuropa redan under vikingatiden.

Idag är ön ett turistparadis med ett flertal aktivi­teter under sommaren där man kan njuta av allt ifrån torner­spel till de vackra skiftande miljöerna och fantastisk mat. Det gynnsamma klimatet på ön är till stor hjälp för att kunna odla och gör det möjligt att hitta vildväxande tryffel. Under en cykeltur kan man passera stora vinodlingar, sädesfält där vallmon vajar högt och vägrenar rika på sommarens blomster.
I Gotländska gårdsbutiker & kaféer bjuds vi in till platser där människor välkomnar oss med nya smakupplevelser. På grillfesterna vid de vitkalkade husen kan man njuta av nygrillat lamm, tryffelpizza, gotlandsdricka - Biraths och gotländsk choklad. Resan kryddas med en inspirerande blandning av recept och bilder från ett Gotland som blandar gamla traditio­ner med nya influenser.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Gotländska gårdsbutiker & kaféer
  2. +
  3. Dalsländska gårdsbutiker & kaféer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dalsländska gårdsbutiker & kaféer av Ann-Charlotte Fägerlind, Ann-Charlotte Fägerlind (inbunden).

Köp båda 2 för 527 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Gotländska gårdsbutiker & kaféer